Ysfayaz Sleepy kullanan anneler külot bez denediniz mi normal cırtcırtlıya göre kullanımı nasıl sizce 4 numarasını alıcam ama karar veremedim kullananlar yorum yapabilir mi?
Kubraegit1 Ysfayaz Ben kullanıyorum 👍Yeni başladım 100 lü paket bitti trendyol da fiyatlar iyi ordan sipariş verdim ama bebeğiniz kaç aylık benimki 6 aylık çok kilolu değil 5 numara iyi oluyor
Denizincanii Ysfayaz 4 numarasini aldm hem de 100 lu ama bize iyi gelmedi ewde ki cirt cirtliyla bagliyorm altni oglumun bacak bogumlarna kadar pisik yapti lastk izlernin kizarkligndan bahsetmiyorm bile cok pisman oldm
Kucukkalbim Ysfayaz Çırtlısını da külot bezide uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum 👍🏻 külot bezi şimdilik gece takıyorum bağlarken komple altını açmak gerekiyor havalar ılıyınca külot bezi kullanmak daha iyi gibi ve 10 saat altında kalıyor altı hep kupkuru 🤗
enharserap Ben külot bez e geçtim 4 no dan itibaren acayip hoşuma gitti çok pratik geldi bana. Tek dezavantajı sürekli her bezde pijamayı da çıkarıp geri giydiriyosun. Onu takmam diyosan on numara. Hele bebeğin çok hareketliyse ayakta bile hemen giyebiliyo
2balbiranne Bende a101 den normal bez sanıp indirimde diye 100 lü kilot bez almışım şuan 4numara kullanıyorum güzelliği hemen giydirmek normal bez gibi farkı yok
Guler100 2balbiranne merak ettigim için soruyorum bezi dgisirken kakaliysa sorun olmuyormu asagidan çıkıyor sonucta veya yanlarindan yirtiyormusunuz
Hacere Guler100 yanlarında yeri var ordan yırtıyorsunuz çok pratik bence cırtlıya göre külot bez daha daha iyi. Bende yeni geçtim 1 aydır kullanıyoruz gayet memnunum
2balbiranne Guler100 yok sorun olmuyor iki kenar yerinden yırtıyorum normal siliyorum giydiriyorum külot bezde yeşil bant var onunla kapatıyorum normal bezden çok farkı yok canım rahat kullanabilirsin
Deletedmom322 Cırtcırtlı da kullanılan numaranın aynısını mi alıyorsunuz yoksa 1 numara büyük mü almak lazım? Ben de Külot beze geçicem
Ysfayaz Deletedmom322 bunj bende bilmiyorum normal cırtlıda kullandığım numara alıcam küçük mü gelir acaba
2balbiranne Ysfayaz evet cırtlıda 4 numara kullanıyordum uzun zamandır benim kız zayıf biraz 1 yaşında şuan 9.5 kilo falan heralde o yüzden 4 numara külotta çok zorlamadı bizi ama bir daha alırsam 5 alırım yani . Tabii sizin bebeğinizin kilosuna göre siz daha iyi bilirsiniz
Sh123 Ysfayaz suan donunu gıydır çıkar usenırım havalar ıyıce ısınsın şort falan giyecegi için üşenmem 1 aya kalmaz bende geçmeyi düşünüyorum külot beze ☺️
Caglamarail Ysfayaz benm kızım tam 6 aylık oldu canm ben yaklaşık 1 aydır sleppy külot bez kullanıyorum aşırı memnun kaldım . Kızım 8 kilo 4 numara tam oluyo kızıma . Gece takıylrum sabaha kadar 10 saat kalıyor sızdırma pişik hiç görmedim daha . N11 ve Trendyol da 100 lüsü indirim de canm uygun al ordan