Ayse6658- Kozlar 4 buçuk Aylık bir oğlum var hiç durmuyor huysuz hareketli sürekli kucak istiyor kucakta bile hareket halinde bu durumu yaşayan var mi bu ayda normal mi ?
Ayse6658- Sahreyldrm benim de öyle bir haftadır uyku yok sürekli kucak istiyor ağlıyor herşeye kucağıma alıyorum susuyor bu seferde sokuluyor oraya kayıyor buraya kayıyor çok sıkıntılıyım bu aralar
Ayse6658- EmineB10 bu ayda normal mi bu hareketlilik eşimle sallıyarak uyutuyorum artık uyumuyor kolay kolay 😒
EmineB10 Ayse6658- her Bebek bir olmaz bazıları hareketli bazıları daha sakin oluyor bizimkiler biraz fazla hareketli demekki sağlık olsun diyelim😊Allah kolaylık versin hepimize
Melekegemen Ayse6658- 9 aylık benimde oğlum aynı çok hareketli hiç durmuyor çok yoruyor beni . Emerken bile yatıp emmiyor amuda kalkıyor resmen 🤣 ama ne yapalım canları sağolsun 🥰
Ayse6658- Melekegemen bizde de öyle sürekli faklı şekillerde emme isteği baya bi yoruyor beni ne yapsam memnun olmuyor hemen ağlıyor
Fr45 Aynisi bizdede var cnm kızım 4 buçuk aylik hiç durmuyor dönmeye başladı şimdiden napcam hiç bilmiyorum döndüğü için tek bırakamıyorum da 🤦♀️🤦♀️