ElifkonunAnnesi Babynurse eşim ben hamileuken bimde bulmuş almış, üç tane çıngırağı var.ç sadece kızım seviyor ama ben memnun değilim kızım dönmeye çalışırken katlanıveriyor, çıngıraklar un takıldığı yeri de çıkıyor. Tavsiye etmem şahsen 😒 diğer ürünler hakkında bilgim yok malesef 😔
Deletedmom298 Babynurse Bende internette gördüm 150 tl civari bende bekliyorum kizim 3 aylik olsun alicam 😊
jap Babynurse fisher price oyun dünyası jimnastik merkezi var 3 aylıkken aldık şuan 1 yaşınd akızım hala çok seviyo
Kalbim22 Kalbim22 bondigo marka. Piyanosu var, ışıklı ve telefon da bağlanıyor. Çekince müzik çalan maymunu var, vik vik öten çıngırak köpek var, hışırdayan oyuncak var, sulu dişlik var. 130 tl ye almıştım. Memnunum bebeğim de memnun 😊
Babynurse Kalbim22 0-3 ay diyor ama daha uzun kullanabilir mi bende onu almayı düşündüm bütçe olarakta uygun yoksa fisher price almak isterim tabi
Bienbien Tiny love yağmur ormanı , ayakları ile vurduğunda müzik çalan kısmı var , bebekler için dikkat çekici tavsiye edebilirim.
Kalbim22 Babynurse canım piyanolu olan modeller genellikle hep dar modeller. Fisher price piyanolu olan da o şekilde. Tiny love olanınki genişti heralde ama görsellere bak hep dar modeller.
bsrkya Babynurse Canım ben piyanolu aldım eve geldi çok küçük yama yeri naylonlu falan hiç hoşuma gitmedi sonra pregonun papatya desenli olan var onu aldım hem yumuşacık oyun halısın altına başka bişey sermiyorum hemde renkleri falan çok güzel