Deletedmom196 Derineda en iyisi canım. Yani bana da eşim hariç biri hediye alacaksa ihtiyacım olan bişey olsa daha çok hoşuma gidiyor açıkçası 🤣
Derineda Balkiz01 benim kaynanam anlamaz cicekten🤣 gerçi çok sevinir ama işine yarayacak bsey alırsak daha çok sevinir 🤣
Balkiz01 Derineda tabi işine yarayacak bişey almak daha iyi. Dışarıua çıkamadğm için kolay geldi çiçek siparişi.
Aselmila20 Iki tarafada uzak olduğum ıcin anneme çiçek göndericem kaynanam köyde yaşıyor kargo pek fazla gönderim saglanmiyor çiçekçi falan yok o yüzden bir miktar para gondericem kendi ihtiyacı birseyi alması ıcin
Aselhafsam Farklı şehirdeyiz trendyol dan elektrik süpürgesi aldım dik olanlardan. Hem pratik olur ona süpürgesi bozuktu. İndirimdeydi almak isteyen olursa Bi baksın derim Fakir Darky comfort dikey 2 in 1 fiyat 269.lira baya övmüşlerdi 😁
Suuuuuuuuu Derineda banane be ne alicam 😂😂😂 aramam bile . Ben asla unutmam yeni evliyiz burdan taaa başka bı ile el öpmeye gittik bizde adettir yeni gelen geline hediye verilir. Hiç bı şey vermedi bı de gelmiş kızım kusura bakma hiç hı sey yoktu koyamadim dedi ve ben ne malsam o yıl ona anneler gününde altın yüzük aldım 😂😂aptalliga gel
Kubra_2019 AreninAnnesi7301 der der inanırım arkadaşım eline canlı 200 tl versen o an için mutlu sadece bunların hepsi aynı adları kaynana işte başka bisey dememişler çiçek böcek ari bal diye kaynana demisler😂
Emeliss Derineda anneme kahve makinesi aldırıyorum ama kayınvalideme bilemiyorum eşime bıraktım onu 🙋🏻♀️
AreninAnnesi7301 Kubra_2019 Valla haklısın bir dedi iki dedi eee senle mi ugrascam dedim ya şimdi baksin yola
Kereminannesi02 Derineda kaynanama zigon sehpa aldım anneme ayakkabı aldım annem bana ne alacağını bulamamış bebeğe pike takımı almış