Habibeaselkeser Bebeğime rotavirüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum eczaneden mi alıyoruz hastanede mi yapıyorlar yaptıranlar bilgi verirse çok sevinirim 🙏🏻
Berrinsoyagazi14 Habibeaselkeser eczaneden alıp yaptırabilirsiniz ben bugün alıp kendim yaptım Gayet kolay hem ağzına yüzüne dokunmadı bu virüste kimse 🙄 . Yarında sadece 4. Aşılarını olmaya gidicez sağlık ocağına .
Busratahmaz Eczane den aliyosunuz. Sizden yapabilirsiniz evde damla şeklinde zaten. Ben bugün 2 dozu kendim yaptım 😊 rotarix aldık
Tuuce7 Ben de eczaneden kendim aldım sonra 2.ay aşısını sağlık ocağı hemşiresi yapArken rica ettim o verdi. Çünkü biz verirken ağzından akabilir, yuttu mu yok yarısını çıkardı vs muhabbeti olsun istemedim. İkinci dozunda da onlardan rica edeceğim
Berrinsoyagazi14 Tuuce7 bizimde tam tersi oldu hemşire biraz fazla sıktı 2. Ay da hem boğazına kaçtı baya bi kızardı hemde birazını çıkardı 🤦🏻♀️ kendim yaptığım da 1 damla dahi akıtmadan yavaş yavaş oynata oynata yaptım keşke ilkinide ben yapsaydım diyorum her hemşire 1 olmuyor malesef :/