HappyKids Merhaba Annelerimiz 🥰 💕 Beyaz Gürültü Nedir? 💕 Hangi Sesler Beyaz Gürültüdür? 💕 Beyaz Gürültü Nasıl Çalışır? 💕 Beyaz Gürültü Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır? 💕 Beyaz Gürültü Bağımlılık Yapar mı? Konu başlıklarıyla hazırladığımız blog yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz!💃 https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebeginiz-misil-misil-uyusun-beyaz-gurultu/ Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm!😍
Shylkyc HappyKids 9 aydır dinliyoruz gece uykularında. Kapattığım an uyanıyor. Doktorlara danıştım sorun olmayacağını söylediler. Zamanla keseceğim elbette ama şimdilik ihtiyacımız var.
Maviay HappyKids Ben doğduğundan beri kullanıyorum.. altını değiştirmeyi, üstünü değiştirmeyi hiç sevmiyor fön makinesi sesiyle değiştiriyorum. 2 aylığız şuan akşam belirli saatlerde araliksiz 2-3 saat ağlama krizlerinde pek işe yaramıyor ama 🙄
Betl_09 HappyKids kızım 6 aylık hep bununla uyutuyorum onu açmasam uyumuyor delırtıyor benı sanırım alıştı 🤭
1994 Ben açıp dinletiyorum ama maalesef ki hiç işe yaramıyor geceleri asla uyumuyoruz 3 den önce ki gündüz uykuları da çok iyi sayılmaz
Gzdgzd 1994 ilk dinlettiğim zamanlar bizimde öyleydi üç dört gün uyuturken hep açtım şimdi sesi duyunca ağlıyosa bile susar ☺️
Havvadem Acayuo bagimlilik yapdi birakdiramiuorum ogluma 10.bucuk aylik hala elektirik supurgeli pis pis sesi ile uyuyor 🙄🙄
Gzdgzd Havvadem biz bide üstüne sallamadan uyumuyoruz ☺️ süpürge sesiyle birlikte olandan sadece pul pış a geçtik keçeleştik atladık 😂
Ysfayaz Shylkyc bizim de 4 aylık sabaha kadar dinliyoruz kapatınca hemen uyanmaya başlıyor bende sürekli kapatmaya çalışıyorum uyurken beyni dinlenemiyordur diye heniz doktora sorma fırsatımız olmamıştı
ipek7 Shylkyc ben ilk bebeğimde yaklaşık bir yaşına kadar dinlettim gece uykuya geçişte sonra uyanmasını engellemek için her beş yada on dk da bir sesi bir kademe azalttarak kapattım yani sistematik duyarsızlaştıydım ve çok işe yaradı. Deneyebilirsiniz o şekilde
ShrBakar Oğlum 3.5 aylik , 10 gündür gece ve gündüz uykularında acayip bozukluk var bütün düzen şaştı uykuya direniyor gözleri kapalı sürekli ağlıyor 2 gündür beyaz gürültü dinletiyorum sakinlesiyor biraz daha rahat uyutuyorum ve tabiki zorla 🥺
Havvadem ikimelekannesi_ ben denedim acmadan uyutmayi ben sallaniyorumda uyku egitmi verdm kendimce pis pis caliyir, emzik ile uyuyor acamdan uyutmayi denedim cok uzun uyuyor hemen uyaniyor mevbur gene acmaya devam ettim bizim birde onuyurken calmaya devam ediyor geceleri haric piskoljim bozuldu artik supurge sesinden 😀
ShrBakar Rzgrkbr evet atakta ama 20 gündür beslenme reddide var kafayı yemek üzereyim uykuları iyiydi onlarda bozuldu
ikimelekannesi_ Havvadem bizimde öyle canım ak şuan bile tel elimde arka fonda süpürge sesi var o kadar alıştım ki sesin varlığına artik bazen duymuyoruz bile sesi her uyutmaya açarım uyuyana kadar ve odada bırakırım uyanincaya kadar çok şükür bir sorun olmadi daha insAllah olmaz da
hadiceasaf Benim bebegimde anne karni sesinde uyuyor uykuya dalınca kapatıyorum uyanmıyor ya da işin varsa sesi kapatmadan işlerimi yapıyorum ki ses duyunca uyanmasın diye baya faydasını gördüm
Teomoms ShrBakar Biz de 3 buçuk aylığız ve aynen böyleyiz. Meme reddi yaşıyoruz, uykuya geçerken de kıyameti koparıyor çok uykusu olsa da😔 Ne zaman düzelecek acaba psikolojim alt üst