Ozgeackgz-0 Merhaba, 3.5 aylık bebeğime hamak almak istiyorum tavana asılandan mı alayım yoksa normal hamak mı ?
Canselgly Ozgeackgz-0 ben aldım canım normal bir şekilde sonra tavana asma aparatınıda aldım ama takilcak hala 😀 ikiside kullanışlı ama
Canselgly Ozgeackgz-0 ayrıca normal al ayaklı olarak aparatını da sipariş ver her yerde kullanma acısından ayaklı Iyi ama tek asılı olsa bir yere götüremezsin
Hemanjiomluminik Ozgeackgz-0 normal aldım civilden ama benim oğlan yatmıyor. Hatta hamağı tavanada astık yine durmadı.
Dasdili Ozgeackgz-0 ben bundan kullanıyorum oda oda gezdir gerekirse tavsiye ederim https://www.svava.com.tr/urun/svava-standli-portatif-hamak-besik-standli-portatif-bebek-besigi?gclid=Cj0KCQjw-r71BRDuARIsAB7i_QOAeGJMRzjbUuiaGHx3k1X2KNVDqcM7mEeJg218PjYyrO931Cz-dvAaAtB1EALw_wcB
Firdevs199 Ozgeackgz-0 tavana asılan hamak var bende daha sıfır kutusuyla birlikde sıvava nin satmayi dusunuyorum benim kizim durmadi hamakda ayaga aliskinn oldugu icin düşünürsen burdan yaz
Firdevs199 Ozgeackgz-0 canım svava ya gir tavana baglamali hamak hem zıp zıp da oluyor hic kullanmadim kirmizi 100 tl