Funda16 Kızlar kızım bayramda 1 aylık olacak tam. ilk bayramımız evden dışarı çıkmasakta güzel bir elbise almak istiyorum kızıma var mı bildiğiniz sayfalar tatlış bir elbise 😍
Gizemre Funda16 ben genelde lc waikikiden alıyorum hem baya indirim var hemde çok tatlı elbiseler var kart haricinde kapıda ödeme seçeneğide var üstelik
hunilimomm Gizemre lcw suan gönderim yapıyor mu bende almak istiyorum ama kapıda odeme yoktur diye alamiyorum
deletedmom1234 Gizemre yaggg lcw da bugun krize girdim herkes ordan alıyor sanırsam sepete atyrm ürünü diğer ürüne bakıp gelyrm ki gitmiş bkyrm bedenindde kapmışlar hemn abbo kriz gçrcketim az kaldıydı ama çok güzel ve uygun ürünler hakketen
ballilokmaninannesi @Funda16 canım bende dün baktım bulabileceğin siteleri söyleyim sen hangisine bakarsan hangisini begenirsen artık 🤗 Trendyol miniço civilim joker e bebek en ucuz bebek market hepsi burda bu sitelerden bulabilirsin 😊
Ygz hunilimomm evet üye olup kapıda odeme yapabiliyosunuz lcw de🙃 kapıda odemeye ek ücret alınıyo sadece
hunilimomm Gizemre bi kaç arkadaşıma sordum yok felan dediler bide bu virüs muhabbeti olmaz sandım çoğu yerler kapatmış da
Merve-miray Funda16 Lc’nin kategoriler kısmında outlet var 😌 Oraya bakabilirsiniz. Normalden daha uygun oluyor🙂 Koton ve defactodada indirim oluyor.