Sedauznr Merhaba bir aydir bebeğim kakasını 6 veya 8 gun ara ile yapıyor ,yapinca da tam yapiyor sirtina kadar çıkıyor ama bana normal gelmiyor sanki sizce bu normal mi ? Yasayan anneler varsa yazabilir mi ?
Mlkdrn Sedauznr benim bebegim de 53 günlük günde 2-3 defa yapar ve bazen hatta genellikle sırtına kadar çıkıyor.
Dygavs Sedauznr anne sütü alan bebişlerde 10 güne kadar normal diyorlar ama mama alıyorsa onu bilmiyorum maalsef
Gulmrt Sedauznr emziriyorsanız 10 güne kadar normal demişti doktorum ama tabi geçerse doktorunuzu bir arayın
idilpur Sedauznr evet sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde gunde 5 kez de normal 10 gune kadar hic yapmamasi da normal.
Hlal Sedauznr sadece anne sütüyle mi besleniyor ,on gune kadar normal diyolar canım ben ek mama da veriyorum hemen hemen bı kaç gunde bı yapıyor bazen hergun yapıyor
55eren55 idilpur geçen gün bende oğlum 3 aylık günde 4 defa büyük abdestini alıyorum normal mi yazmıştım kimse cevaplamamıştı teşekkür ederim Burda buldum cevabını
Nilnil Sedauznr ben de 3. Aydan sonra 20-24 gün kadar yadaryasadım biriktirip yapıyordu sanki kabız değildi ama normaldir dediler 2-3 günde bir yapıyordu benmkidr ve cok huzursdzdu tam düzendi dedim smdi de 4. Aya giriyoruz yne yapmıyor azaldı kakası bakalm artk endişelenmeyn emziren annelern cocukalrında normaldmiş 7 güne kdr
Arasmertinannesi Sedauznr benim oğlum da 2-3 günde bir yapıyor ve her yapışında sırtı üstü başı kirleniyor. Kabız değil ama 3 gün yapmadığı için br anda çok yapıyor 😂 çok katı olmadığı için sırtına çıkması çok normal canım 🤗