ElfYavuz Sevgili anneler saç dökülmesi için yaptığınız özel bir şey var mı çok aşırı derece dökülüyor saçlarım banyoda tararken falan artık her taraftan saç toplamaktan bıktım
Cansurella ElfYavuz o kadar kalın ki saclarım 5 ay oldu dökülmedi agır geliyor saclarım dökülsün die bekliyorum kenarlardan kücük saclar cıktı ne zaman dokulcek bu saclar 🥴
Ayazinannesi Doğum sonrası yaşadıgin saç dökülmesi sorununun sebebi hamilelik boyunca yüksek seyreden östrojen hormonunun doğum sonrasında normal seviyesine inmesidir canim ☺
Tuba8406 tgc evet azaldi gibi en azindan oyle hissediyorum uzunken hep daha cok dokuluyor hissi oluyordu ve benimkiler supurge givi olmuştu tararken filan canım cok yanıyordu. Simdi cok rahatim modern de görünüyor 🙈 bebekle daha kullanisli hem
tgc Tuba8406 bn kendimi bildim bileli saçlarım belime kdrdi ilk doğumum da yapamadım omzumda kestirdim uzadıkça kestiriyordum artık kestirmeyecem uzatacam dedim ikinci doğumum oldu başa sardik bende kestirecem tekrar :)
ElfYavuz Ayvaaaaa kırkımız çıktıktan sonra dökülmeye başladı kestirdim azalır belki diye pek faydasını görmedim 😒
Damlaaa Bizde bebek anneyi net tanimaya başlayınca dökülüyo derler😊banyoda taramayin banyo sonrası tarayin bi nebze daha az dökülüyor su tarak saçı iyice kopartiyo çünkü
NarTanesi Bence kestirmek çözüm değil hatta toplanmadığı için ortalıkta daha çok saç olur takviye vitamin alınabilir hamilelikte kullandıklarımızdan ama o da bi nebze fayda eder en iyisi zamana bırakmak zaten hamilelikte saçlar gürleşiyor dökülünce eski haline geri dönmüş oluyor
NNeslihaNN ElfYavuz aynen çok kötü hiç böyle şey yaşamadım dogum yaptık vitaminler dogumla gitti galiba