Yigitoglum_2 Siz ne zaman su vermeye başladınız? Ek gıda ile birlikte mi? Günde ne kadar verdiniz ? Bebeğim sadece anne sütü alıyor 5 ay 2 günlük..
1anne1yavru Yigitoglum_2 benim kızın 2 ay 12 günlük annemler verdi bi kaç kez artık bende emziridikten sonra günde 2 çay kaşığı veriyorum. Hatta post da açtım neredeyse herkes veriyormuş
Deletedmom346 Yigitoglum_2 3 günlükken başladım hala veriyorum. Günde 3 kaşık doktoru önermişti o dönemler çişinde kristaller ve pembemsi bir kan vardı. Sıvı azlığı sebep oluyor dedi hala veriyorum. Bir sorun olur mu bilemem ama doktoru önerdi.
NurrC Ek gıdaya geçmeden başlama canım. Anne sütünün %60’ı su zaten. Bizde 21 mayısta 6qy oluyoruz ve ek gıdaya başlayacağız. Ozaman bile 30 Cc en fazla deniliyor. Ki oda zorla değil içmek istediği kadar
NurrC Yigitoglum_2 hayır. Bebeğiniz su ihtiyacını sütünüzden karşılar. Sadece mama kullananlara tavsiye ediyor doktorlarda oda yine çok az miktarda. Doktorunuzla görüşün
Maydanoz Sudan zarar gelmez hem havalar da ısındı artık, sizin çocuğunuz ben bilemem fakat ben kendim doğdugundan beri az da olsa verdim çay kaşıgıyla.
Yigitoglum_2 1anne1yavru ben hiç vermedim ihtiyacı var nidir acaba doktora sordunuz mu ben gidemedim de
Dilekb wonderwomen sadece anne sütü ile beslenen bebege su verilirse anne sütünün faydası azalır diye biliyorum ben.. bence vermeyin. O kadar söylüyorlar anne sütü haricinde birşey vermeyin diye ama tabi tercih sizin..
1anne1yavru Yigitoglum_2 yok canım sormadım zaten çok aman aman vermiyorum sizinki de büyümüş bence bi sakıncası olmaz
wonderwomen Dilekb oğlum 5 aylık sağlığı sıhhati kilosu boyu herseyi yerinde. o sizin fikriniz olabilir siz vermeyebilirsiniz ben veriyorum. teşekkürler yorumunuz için.
Aysen_ctn Benim bebeğim de 3 buçuk aylık doktor kontrolüne gittiğimizde doktor su vermeye başlayabilirsin dedi gelişimi kilosu vs her şeyi yolunda çok şükür sadece anne sütü ile besliyorum bu aralar azar azar da su vermeye başladım tabi tercih sizin 😊
yea Yigitoglum_2 doğduğundan beri veriyorum. Temmuz bebeği. Kimi doktor lütfen bebeklerinize su verin diyor. Sıvı ihtiyacı olmayabilir ama su ihtiyacı var çocuğun. Ben bildiğimi söyleyeyim sen bildiğini yap 🙂