Tubina 2,5 aylık bebeğe uyku eğitimi verilir mi? Verilirse nasıl yapacağım bilgisi olan anneler yazabilir mi? Bebeğim bitek ayakta sallayarak uyuyor, ondada zor uyuyor ayağıma yatırdığım gibi ağlamaya başlıyor, bi türlü uykuya dalamıyor. Yardım lütfenn😖😖
bbmbbm Tubina 2,5 aylık bebek uykudan anlamıyor bile nasıl uyku eğitimi vereceksin canım ilk 3-4 ay bebekler anne kokusuna ve kucağına muhtaç oluyorlar ben o dönemde uyusun da nasıl uyursa uyusun diye düşünüyordum bence çok erken. Uzmanlar 5. Aydan itibaren uyku eğitimi veriyor
Muhendis_anne Tubina canım bebeğin daha çok küçük bu yüzden uyku eğitimi veremezsin.4-5 aylık oldu mu belirli bir düzene girmeye yeni yeni başlıyor..benim bebeğim bi hafta sonra 11 aylık olucak . Bazen kendi kendine uykuya dalar bazen ben sallarım yavaş yavaş kendisi uyumaya başladı. Az daha sabır😊biraz daha yorulup uykusuz kalacaksın ama zamanla oluyor bazen bazı şeyler 🥰😊
Tubina bbmbbm önceden müzik açıyodum açtığım gibi gözleri kapanıyordu onu bıraktı ayakta sallar sallamaz uyuyodu onuda bıraktı şimfi ne yaparsam uyumuyor. Napabilirim peki?
bbmbbm Tubina benim kızım gibi olmuş ama benim kızım kolikti o yüzden uyumuyordu gazı falan olmasın? Sallamaya alıştıysa mecbur öyle devam edeceksin ya da kucağında pışpışlamayı dene ben bazen kucağımda bazen de ayağımda uyutuyordum
Tubina bbmbbm haftanın 3 günü akşamları deli gibi ağlıyor susturamıyoruz, bazen 1 saat boyunca ağlıyor kolik mi demek oluyor.
bbmbbm Tubina evet kolik olabilir benim kızım her akşam belirli saatlerde ağlardı sabaha kadar isterseniz belirtilerini bi doktorunuza söyleyin
Tubina Muhendis_anne inşallah 🙏🏻 Aslında huysuz bi bebek değil ama uyku sorunumuz var umarım düzelir çabucak