Gayeefe Meme reddi ağlama krizleri ataktır diyordum ta ki dün geceye kadar yarım saatte bir uyanma emmek isteme ama ağlayarak geri çekilme bugun doktora gittik ve reflüsü olduğunu öğrendik anlamadığım konu kusan bebekler reflü olmaz mı kilodan kaynaklı dedi yatak alın ilaç verdi birde benim diyet yapmam gerekiyormuş reflüyü tetikleyen yiyeceklerden kusmadan bebeği reflü tesisi koyulan var mı
Selince Gayeefe benim bebeğimde kusma yok 4 ay 25 günlük kusması hiç olmadı ama ben de reflüden şüpheleniyorum ortalık durulumca doktora da götürücem. İlla kusması gerekmez
semcan Gayeefe süt alerjisi belirtileri;bebek memeyken kafasını geri atması, hırıltı zaman zaman kesik neFes gıcık şeklinde öksürük olabilir. Bunlar dışında vucutta leke, kaka da minik kan yada mukus( bu herzaman olmayabilir)
Gayeefe Alinduru boğazda kızarıklık hırıltı var ama alerji yaparmı bunu ? İlacı kullanıp tekrar bakılacak karnıda şişiyor ara ara
Alinduru Gayeefe evet alerjinin de öyle belirtisi oluyor benim kızımın doğduğundan beri hırıltısı var kuru öksürük falan oluyor bazen
Alinduru Gayeefe şöyle söyleyim bizde hırıltı hapşırık kaşlarda Konak vücutta bi çıkıp bi kaybolan kızarıklıklar gürültülü cıvık mukuslu kaka huzursuzluk uykuya dalamama ve kakada kan var
Gayeefe Alinduru hırıltı bizde ara ara oluyor meme reddi var birde normalde toktu hırıltı kakada bazen mukus oluyor birde kan yok
Gayeefe Selince hımm bnde yanlış teşsizden korktum bakalım ilaç tedavisi 1ay sonra bakılacak tekrar huysuz baya