wafflee_42 Yaa Keşkee bebeklerimizin kokusunu parfüm yapma şansımız olsaydii. Sizce de güzel olmaz mıydı. 🤔🤭🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi wafflee_42 Ah keşke olsaydı ömrümün sonuna dek saklardım. Ona bile gösterirdim bebekken böyle kokuyordun diye 😌
canparcam123 wafflee_42 kokusu bu hayattaki en güzel koku🎈🎈bir insanın teri güzel kokar mı kusmuğu bile güzel kokar mı yarabbim kokuyor işte 😝😂😂🦁
Duce28 baybmom kokusu satılıyor . Lcw ve e bebek kokusuna bayiliyorum . Bende bir ara almistim lakin bitti . Şu beladan sonra bir çıksak evden yine alacagm . Bu e bebeğin kokusu kızımın odası bitmesine rağmen hala boyle kokuyor 🌸
Deletedmom136 baybmom evet çok güzel kokuyo ben lcw nın kokusunu da seviyorum ne sıkıyolarsa 😂😂 mağaza kokusu gurmesi olarak 😂😂
Duce28 Deletedmom136 Lcw kokusu bayiliyorum . Klimanin içine sıkıyorlar . Ben eve bir iki sıkıyorum aklıma geldikçe muazzam kokuyor ve kalıcı 🌸
Deletedmom136 Duce28 yaaa bu muymuş ben de bayılıyorum bu kokuya lcw Giresi gelşyo insanın 😂 alayım ben hemen bunu oda parfümü arıyodum kendime zaten teşekkür ederim
Mom104 wafflee_42 ben iki çocuğumunda hastanede ilk giydirdikleri zıbını yıkamadan sakladım oğlum 5.5 yaşında İnan o zıbın Halen ilk günkü gibi kokar kızımınkide aynı şekilde 9.5 aylık 🌸🌺