78bb Kaymakamlık gıda yArdımı nasıl alınıyor anneler bilgisi olan var mı e devlette 500 TL gıda yardımı yazıyor eve mi geliyor kartla mı yolluyorlar PTT ye mi yatırıyorlar
myloves23 78bb bende yardim almıştım para yardımı hesap açmadım sadece direkt vakıf banka gitmemi söylediler adımı soy adını tcmi söyledim verdiler
MihmininAnnesi 78bb başvuru yaptıktan sonra onaylanırsa zaten kaymakamlıktan ulaşıp size hesap açtırmanızı söylerler mutlaka
78bb Bdee07 Ozge09 e devlete arama bölümüne belediye yazıyorsun yardım sorgula yada başvur var başvuruyorsun 1 ayda sonuçlandı ama
Bdee07 myloves23 henüz yapmadım başvuru ama yapmak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz
78bb myloves23 e devlete girip arama bölümüne belediye yazdım sorgulama ve vasvuru var baya seçenek var gıda yardımı bebek yardımı yaşlı asker yardımı gibi ordan seçtim kaydettim 1 ay oldu ama yeni sonuçlandı
Bdee07 78bb şimdi yaptım inşallah gelir 🙏🙏 yeni doğum yaptım yenidoğanla akalakı bişeylerde vardı onuda seçtim hayırlısı inşallah 🙏🙏🙏
78bb Bdee07 canım yeni doğum yaptıysan doğum paketi oluyo belediyeye gidiyorsun battaniye hastane çıkışı falan veriyorlar r
Bdee07 myloves23 e devlet yazdım Google den giriş yaptım kendi sayfama arama bölümüne belediye yazdım ilk çıkan linke girdim ondan snra yönlendiriyor zaten
Bdee07 78bb valla canım seçenekte oda vardı seçtim ama bakalım şu zamanda belediyeye gitmek sıkıntılı virüsten dolayı ama hayırlısı