GamzeeArmagan Brkgl0605 Valla 2aydır falan kullanıyoruz bazen ince çarşaf örtüyorum geceleri yatarken bazen direk öyle yatırıyorum altını temizlerken oyun oynarken mümkün oldukça kullanıyorum bazen sıkılıyor kaldırıyorum rahat etsin diye
Leo_ Durui Merhaba bir şey danışmak istiyorum benim bebeğim 3 aylık şu ana kadar ebebeğin reflü ve düzkafa yatağını kullanmıştım çocuğun kafası iyice düzledi hiç bi şekilde sağ-sol yatmıyor kendisi theraline dan almak istiyorum ama bebeğim 7500 şu an kilosu alsam etki eder mi aslında daha önce alıcaktım internette hiç bi yerde bulamadım araştırmaya devam ediyorum almalı mıyım? kilodan dolayı etkisi olur mu olmaz mı ?
Durui Leo_ bu yastığın 2 numarası var.1 numara 7kiloya kadar etkili.siz 2 numara almalısınız. TEmin etmek gerçekten zor, bi medikale getirtmeye çalışın, internet ortamında pek yok. Ama yastık gerçekten etkili.
Durui Brkgl0605 evet düşebiliyo hareketlendikçe.tekrar yatırın.be kadar uzun yastıkta kalırsa kafası o kadar etkili oluyo tabiki
Leo_ Durui Tekrar Merhaba bu yastığı gerçekten çok aradım bulamıyoruz hiç bi yerde ikinci el sitelere baktım internette yok eşim 2 numarası olduğuna inanmıyor burada da post açtım 2 defa kimseden tık yok bana yardımcı olur musunuz sizin aldığınız yeri bizimle paylaşsanız iletişim numarası varsa biz de getirtebilir miyiz ?🙏🏻
Leo_ Durui biz sorduğumuzda bu ürün standart dediler Manisa’daki tüm medikallere sormuş eşim ne olduğunu dahi bilmiyorlar İzmir’de araştırsam bulurdum ama daha fazla arkasına düşemedim artık ben de en son tutumlu anneden aldım dün kargoya verildi oğlumun kilosuda fazla inşaallah işe yarar geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim 😇🙏🏻
Yenianne1- Durui merhabalar bu yastığı hiçbiryerde bulamıyorum sizde mevcut mu acaba ayrıca bedenleri var mı oğlum 3.5 aylık Durui Leo_ merhabalar ürün sizde işe yaradı mı acaba oğlum 7 buçuk kilo bedenleri var mıydı