Nerimanarpagus Merhaba hanımlar öncelikle nasılsınız size danışmak istediğim konu Demir ilacı hakkında sizler hangisini kullanılorsunuz
Deletedmom318 Nerimanarpagus Sidefer ve nutrigen kullandım. Ek gıda döneminde nutrigende daha rahat ettim
Deletedmom146 Nerimanarpagus nutrigen ve sidefer kullandım. Kızım yemek yemek istemediği için nutrigende sıkıntı yasadım. Doktorumuzun tavsiyesi ile ocean kullandım çok memnun kaldım. Kızım çok severek içti
Yusram-47 Ayda verilen demir damlasını kullanamadm bebeğimin dudakları kabarıyordu dilii beyaz beyaz sonra yara gibi oluyodu o normalmiysi blmiyorm ama vermedm sonra
Nerimanarpagus Bizede doktorumuz bestiron önerdi denicem bakalım ☺️ Yorumlar için teşekkürler hanımlar
CatBoy Merve biz bestiron kullanıyorduk sorun yoktu eşim eczanede bulamamış sidefer almış onu başladıktan kabız oldu bıraktım düzeldi bestirona devam ediyoruz yine
Merve CatBoy ben ek gıdaya bağlıyorum kabızlığı. Yaklaşık 5 aydır sidefer kullanıyoruz acaba tetikliyor olabilir mi 😳 son zamanlarda baya kabız
CatBoy Merve son zamanlarda olduysa sideferle ilişkili değildir. Bizim başladığımızın 2 . Günü top top yapmaya başladı ondan önce baya sıvı yapardı. Gıdalarına az miktarda zeytinyağı ekleyebilirsiniz ☺️
Nerimanarpagus Benim bebeğimin zaten kakası sıkıntı biz günlük iki tatlı kaşığı kadar zeytinyağı veriyoruz bende sideferin kabız yaptığını duydum bi çok insan aynı şeyi söylemiş