Burcu2389 Merhaba kızlar Aya girmemize 2 gün kaldı ama kızım yğz üstü hiç bir sekilde yatmıyor yatınca da bas kaldırmıyor ve aglıyor normal zaman da da basını kaldırıyor ama hiç bir zaman tam dengeli değil bu bir problemmidir
_tospikannesi Burcu2389 bizimkinde aynıydı canım ilk doğduğu zamandan alıstırmayınca o şekilde yatmak istemiyorlar
Merveymn Burcu2389 6ay 8günlük oğlum canım kendi yüz ters sağ sol dönüyor ama asla ben yüz üstü koyduğumda 2dk bile durmuyor emekleme çabasına girsin diyorum asla göz yaşıyla ağlıyor hiç sevmiyor yüz üstü durmayı
Yusram-47 Arkadaşlar alakasız olacak ama benmde 6 aylık oğlum ekbesin olsun mama olsun yer yemez kakasını yapıyo sulu şekilde nedeni ne olabilir dişten mi mamadan mı yoksa yedirdiğim şeylerden mi bilgisi olan arkadaşlar
Merveymn Yusram-47 canım benim oğlum 1buçuk aydır ek gıda yior ve hemen yapıyor ama normal Bi şekilde yapıyor. Anna sütünde alıyor mamayı doktora Bi danış bence.
Yusram-47 Merveymn normal diyosun yani diş zamanıda böyle şeyler olur derler bide sma 2 kulanmaya başladm merak ettim işte yani su gibi de deil ama yumuşak yapıyo her öğünde
Merveymn Yusram-47 iyi beslenen çok bol kaka yapar dedi doktorumuz oğlum yemek yerken mutlaka ama mutlaka son kaşığı vereken yapıyor. Su gibi değilse normal canım oğlumda bazen normal bazen senin dediğin gibi yumuşak yapıyor. Diş biz 2tane çıkardık ama ben hiç belirti yaşamadan çıkardık o konuda bilgim yok canım.
Defne_cicegim Benim bebeğim 7 aylık oldu asla yüzüstü yatmayı sevmiyor kesinlikle dönmeyi istemiyo aşırı şekilde ağlıyo bence sevmiyolar alıştırmadigimiz için 🤣