Yerfistigininannesi Merhabalar 40 ı çıkan bebekler ne tür tepkiler verir hareketleri nasıldır? Özellikle kısa süre once bu aşamayı geçen anneler neler kesfettiniz bebişlerinizde
HaticErkanMiran Yerfistigininannesi bizimki çok huysuz 40 i çıkınca düzelir dediler 40 indan sonra adamlardan oldu tanıyor bizi artık görünce kucağa almamız için cirpiniyo görmese duruyo öyle besikte
Aryemus_3 Yerfistigininannesi Bende bunu merak ediyorum cumartesi bizimde çıkacak en önemlisi inş uykusu olur artık
Yerfistigininannesi fatmanur_yakup Aselinannesii6 Hmzu Evet benimde iki gün oldu çıkalı gülüyo o kadar mutlu oluyorum ki bütün yorgunluk uykusuzluk bı yana bırakıyorum 🤭
Yerfistigininannesi HaticErkanMiran Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir benimki de çok gazlı beş den beri uyanigiz
Yerfistigininannesi Aryemus_3 ah inşallah ama çok degisiyo maalesef 40 bitsin düzelir diyolar bitiyo4 aylık olsun düzelir 4 bitiyo 6 olsun düzelir bu böyle böyle devam ediyo galiba yaşayıp göreceğiz Allah yardımcımız olsun 🤭🤷
Hmzu Yerfistigininannesi bencede en güzeli o gülüşleri manalı bakışları ve keşke uykuları düzene girer yzabilseydim 😭😭😭
Blackwoman Yerfistigininannesi 48. Günden bildiriyorum; Uykusuzluk dahada arttı, Gülüşleri çok güzel Sizi tanıyor ve tepki veriyor en güzeli.. Uykusuzluktan nirvanadayim ama o değişmiyor 😂
Yerfistigininannesi Blackwoman aman Allah’ım gözümü korkuttunuz 😂 Allah kolaylık versin klâsik bı laf 4.ay geçsin düzelir 🤦
Limoncicegiiiii Gün :) gece 5 6 saate yakın uyumaya başladı . Gündüz uykusu azaldı gözüyle beni takip ediyorbide gülüyor