Dilekzb Merhaba kızlar doğum yapalı 8 ay oldu ben 5 kilo verebildim sadece 😞kullanıpta memnun kaldığınız korse var mı yamuna korse alıcam kararsız kaldım.instagramdan araştırıyorum dolandırıcı sayfalardır diye korkuyorum bir fikir verin lütfennn
MetehanAlp Dilekzb ben fit love dıye bi markanınkini aldım tele mağaza dıye bi siteden kumaşı falan cok kalıteli yamuna cok pahalıydı ben kargo dahıl 120₺ aldım çelik balenli guzel sarıyor 2 ay oldu doğum yapalı duzenli kullanmadım bende merak edıyorum kullananlar ne kadar sürede sonuc aldılr dıye
Dilekzb deletedmom247 alsam kullanırım ben ama çok araştırınca kafam çok karışıyor senin çevrende yamuna korse korse kullanıp memnun kalan var mı ?
deletedmom247 Dilekzb Evet arkadaşm kullanmıştı düzenli olarak 1 ayda etkisini gördü bende o şekilde almıştım onun önerisiyle. Forumdada çok kullanıp memnun kalan vardı baya post görmüştüm :) Bu hafta bende kullanmaya başlıycam artıkk🙃
Rrraaaiiinnn deletedmom247 merhaba peki bu yamuna korse ilk basta mı kullanınca etkili Sonradan da toparlat mı acaba 8nay oldu dogum yapalı gobegı m toplanmadı canım sıkılıyor buna
Deletedmom896 Yamuna bir kere çok zahmetli uğraş gerekiyor ben standart cırt cırtlı aldım çokta faydasını gördüm şükür
Dilekzb Deletedmom896 ben hem göbek yanlar ve basen bacak için istiyorum 81 kiloyum 70 e düşmem lazım termal tayt ve atlet iyi diye düşünüyorum ama ne yapıcam karar vermedim siz inceldiniz mi?
deletedmom247 Rrraaaiiinnn Toparlar neden toparlanmasın düzenli kullanma da farketmiyor nezamn kullanılcağı:)