Hazey 545054 ben 40 ım çıkınca doktoruma kontrole gittiğimde 2-3 ay sonra 3. Çocuğu düşünebilirsin demişti🤷♀️
Yigitahmedim 545054 bana doktorum 2 sene hamile kalma bekle demişti zaten niyetim de yok çocuğum anaokul cağına gelene kadar 😊
545054 Hazey ya bende istiyorum bebeğim daha küçük ama 8 sene çocuğum olmadı benim eşimin yaşıda var 2.yi de rabbim nasip ederse tedavisiz olursa hemen istiyorum ama korkuyorum ya kalırsam diye 5 aylık kızım var
Hazey 545054 doktorumun dediğine göre hamile kalmanızda sıkıntı yok umarım olur 2. Si.. ama dipnot 2. Çocuk aşırııı zor🤦♀️
Hazey Minaninannesii ben de şaşırdım 2 yıl değil mi o demiştim eskiden öyle deniyordu bi sakıncası yok dedi
Rabia_38_01 545054 iki.sene cnm yani vücudun kendini toparlamasi tam.iki yil normalde olsa sezeryan da olsa
peksokomelli 545054 bana 2 yıl dedi doktor. Bence de en az 2 olmalı. Vücudun toparlanması kolay olmuyor, biz ayağa kalkıp istediğimizi yapıyoruz ama vücut için işler o kadar kolay ilerlemiyor. Erken yaşta bazı rahatsızlıklara sebep olabiliyor diye okumuştum.
zezeeyyy 545054 doktorum 2 sene diyor ama bir kaç ay içinde hamile kalıp sorun yaşamayan da var bünye meselesi sanırım🤗