nurhayatervaras Oğluma deri testi yaptırmak istiyorum. Artık gerçekten neye alerjimiz var bilmek istiyorum. Anadolu yakasında oturup bu testi yaptıranlar hangi hastane ve hangi doktora yaptırdı benimle paylaşabilir mi ?
nurhayatervaras nurhayatervaras kimse yokmu arkadaşlar aklıma gelen hastaneleri aradım genelde 3 yaş üstü yapan yerlermiş
Deletedmom_59 nurhayatervaras testi yaptirmadim ama.goztepe medical parkta yapildigini biliyorum. Benim.bebegimde alerjik yakinda yapacagiz.
Ezokaan Bende burda bekleyeyim sıfırın altına indirdim allerjen sınıfındaki herşeyi çıkardım ama yok arkadaş içtiğim suyu bile değiştim inaninki bazen çok basit biseye alerjisi var ve ben bunca diyeti boşuna yaptım diyorum
nurhayatervaras Ezokaan hakikaten zor dünden beri aramadığım yer kalmadı. Ne olabilir herşeyi kuralına göre veriyorum ama bişey atlanıyor ama ne 😩
nurhayatervaras Deletedmom_59 orayı da arıcam. 3 yaş altı genelde yapmıyor. Özel muayeneyesi olan doktora gidelim diye bunların hepsi 😞 Çok pahalı gerçekten fiyatlar
Deletedmom_59 nurhayatervaras arkadasim izmir medical parkta 3 gun once yaptirdi. Ozel bir hekim yapıyormus testi. Ayri bir bölümmüş yani. Bence izmirfe varsa burdaki mp dede vardir
HeyArnold Eğer emiyor ise katı diyet yapmadan bulmak çok zor. Benim kızımın yeşil hersey dokunuyor. Geçen zyagli sarma yedim ertesi gün 2 ay sonra full mukuslu kaka yaptı inanamadim