Wondermom Newmothers 15 gun beklesen iyi olur. Bebek senin göğsünü almayabilir. Çünkü emzik kolayına gelecek direk alacak ama göğsünü başlangıçta tutamayabilir. Önce göğsünü emmeyi öğrensin. Doktorlar da böyle söylüyor zaten.
gonul0805 Newmothers benim bebegimde 28 günlük odaya gelir gelmez verdim, zaten surekli emiyor yatarkende agzina emzik veriyorum emme refleksi oldukça kuvvetlendi 🌸
Birkoalaanasi Zaten sürekli seni emiyor durumda olmalı şu anda. Emziğe bir vakit kalacağını sanmıyorum. 🧜🏻♀️
Newmothers Birkoalaanasi sütüm henüz gelmedi o şeffaf bir şey geliyor ama emziriyorum tabi , emzirmediğim zamanlar acaba versem mi diyorum🤗
Birkoalaanasi Newmothers sen sürekli olarak emzir canım. Sütün ne kadar çok emerse o kadar çok ve çabuk gelir. Günde 2 litreye yakın su tüketimi yap. Hoşaf yap kuru meyvelerden. Bebeğin uyuduğu an 5 dakika bile olsa hemen uyu 🌈
Newmothers Birkoalaanasi inşAllah gelir 🤗 Canım çok yanıyor ama çok mücadele ediyorum çok istiyorum emsin
Deletedmom896 Newmothers canın yana yana emzirceksin kanaya kanaya hatta 😂 her anne sanırım bu durumdan geçiyor ben ağlıyordum resmen ama dua ede ede emzirdim hala az biraz canım yanıyor ama değiyor sabret ve emzik çok erken bi 20-25 günlük olsun ozaman ver ☺️🙏🏻
Deletedmom896 Newmothers 40 I çıkmaya yakın inşallah ama memeni olabildiğince açık tut göğüs pedi kullanma ben kantaron kullandım sütyen takma sürtünmesini engelle sürekli oku araştır bi şekilde geçiyor ve meme ucu kullanabilirsin bir süre
gonul0805 Newmothers bugün kontrole götürdüm doktor muayene ederken agzinda emzik vardi ve o sirada emiyordu doktor bu cok iyi birsey iyi yapmissin erkenden dedi 🌸
1anne1yavru gonul0805 sağlık ocağında ki doktor da bana bu ne verme şunu çocuğa dedi bende hayır verecem dedim 😂😂 2 ayı geçtik emiyor şükür
DogaLina Newmothers duruma göre değişir. Emzik alıp göğsünü almayada bilir, ama alan bebeklerde var. O yüzden bence 1 ay sabret en azından sarılık riski geçene kadar ondan sonra ver
1anne1yavru Newmothers ben ilk bir ay vermedim canım çünki sarılığı vardı bşdw onu verip boş emmesin dedim her fırsatta bol bol emzirdim çok güzel kilo aldı 1 ay bitince verdim emziği