Gamzeli03 canparcam123 Molfix de aynı sorunları yaşıyorum ben sızdırıyor kakası hep dışarı çıkıyor bim deki bezi iyi dediler oda sızdırdı şimdi Molfix kullanıyorum iz yapıyor sıkmaz isen de taşıyor
Aybuke_27 ByAslan canım bende molfix kullanıyorum oda öyle yapıyor bezler hep öyle iki buçuk aylık olduk hala sızıyor
Tprk1802 ByAslan primada yaptı aynını ama burda hata bendeydi uyku sarhoşu altını aldım sandım meğer bi önceki günle karıştırmışım geceden sabaha kadar yavrum aynı beze işeyince taşırdı :) anladım ki primanın dayanma süresi çok daha fazla ama slepy malesef.
Ullvyeozcan ByAslan 4 aylık kızım doğdundan bu yana kullanıyorum çok memnunum sızdırma yaşamadım. İç kısımların tam açık olduğundan emin olun bide yan fırfırlar hep dışarda olacak ki sleepy nin kalıplarıda geniştir
Gayeefe ByAslan evet bende yaşadım sızdırmaya stok yapmıştım 20 günlükken yeter dedim ve molfixe geçtim ama sert geldi bana suan 4 ay 17 günlük 3 aydır baby me kullanıyorum sızdırma 0 tasırmada yasamadık
Afa ByAslan evet aşırı sızdırıyor geçen oğlum kucağımda üstüm başım çiş oldu. İlk zamanlar prima kullanıyordum çok iyi fiyat olarak biraz daha uygun olsun diye sleppy e geçtim ama elektrik su parası olarak geri dönüyor.
Nisarabia27 Kuzum ben iki kızımada hala onu kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma sorunu yaşamadık bence numarasını büyük alın bebeğiniz çok emiyorsa haliyle çok çiş yapıyor olabilir numara büyünce sorun çözülür bence
ByAslan Nisarabia27 yani hem emiyo hemde mama veriyorum çok çişini yapıyor o yüzden şişiyo bez şişmeyip çekse sorun kalmıcak