Cihangiraylin muhammedenes27 8 ay 1 haftalık 8kg boy 76 cm bir kaç gün önce gittik kgsi yaşıtlarına göre bir tık düşük dedi yiyor çok iştahlı olmasada şöyle bir durum var müthiş dışkı idrar yapıyor sadece bunda tereddütteyim.
laura_ Kızım 9 aylık oldu ama 6 aydan beri mahsur kaldık içerde kontrole gitmedik aşıya gidecm inşallah ama en son 6. Ayda 71 cm boyu 9.800 kilosuydu
muhammedenes27 Cihangiraylin oğlumda 9 kilo evet günde 3 defa kaka yapıyor bu doyduğu anlamınamı geliyor yoksa zayıflıyor anlamına bende kararsızım
Cihangiraylin muhammedenes27 yani burda da rast geldim çok yapıyorsa test yaptırın demişti bir bayan. Sonra düşününce ya metabolizmaları hızlı çalışıyor ya da aklıma başka birşey gelmiyor😃
muhammedenes27 Cihangiraylin yani yemeği zorla yiyor reddediyor ne yapcam bilmiyorum sadece yoğury yiyor memeyide almak istemiyor
Merve Meryem_9 üzülme benim kızımın boyuda kilosu da hep alt sınırda babası ve ben uzun olmamıza rağmen 🥰 ama gelişimi çok iyi takmıyorum boyu kiloyu amaaan
muhammedenes27 Merve valla aynen bende artık yorıldım yemek yemiyor kesinşikle reddediyor hala sebebini bulamadım