5253 Kızlar eşim sürekli bebeğin yüzünü öpüyor 18 günlük çocuk yüzü sivilce oldu hep kıpkırmızı 🤦♀️ nasıl geçer bunlar 🙇♀️ baktıkça üzülüyorum yavruma 😑yapma diyorum ama dinlemiyor beni sakalları hep mahvetti çocuğun yüzünü
ozgurkus 5253 benim eşimde öpüyor ama ertesi gün geçmiş oluyor kızarıklık ama 5 aylık benim bebeğim.Sizin bebeğiniz çok küçük öpmese keşke 😣
Deletedmom201 5253 bir şey süremezsiniz ama sık sık temizleyebilirsiniz yüzünü bir de asla ama asla hele de sakallı olarak öpmemeli 🤨 nasıl ikna olur eşiniz bilmiyorum 😞
aybukemom 5253 cikdi okadar hassas ki senin onu öpmen ona tokat atmakla eşdeğer birde sakallarla öpünce canına iğne batırmış gibi oluyorsun de ve bu gerçek
Azizeguney 5253 Excipial , mustela , sudocream , nivea bebek pişik kremi. Bunlardan birini kullanabilirsin canım en iyisi hangisi dersen excipial bana doktorum vermişti aşşşırı iyi geliyor işe yaramazsa diğer kremleri kullanabilirsn
Tgcmrt35 5253 bunu görüpte el kadar bebeği neden öper anlam veremedim nasıl canı yanıyordur !!! Nemlendirin