sumeyyez Buna bi çare bulan oldumu ben mikostatin mi neyse onu kullandım karbonatlı suyla sildim geçer gibi oldu ama yok hala aynı ya geçmiyor bir türlü 46 günlüğüz bu arada geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum
Deletedmom148 sumeyyez Nystatin acis 25g alın eczaneden.pamukçuk için.oğlumdada vardı.Aile doktorumuz yazdı.
sumeyyez Eslemervaninannesi ooo 3 ay mı arttırımı kararma oluyormuş ememiyorlar mış falan diyen oldu ondan korktum sarımsak YÖK bende cesaret edemem zaten karbonatlı zar zor denedim
Eslemervaninannesi sumeyyez artti tabi dudaklarında bile cikiyo kararma olmadi da dili bembeyaz olmus evet emmede ara ara zorlanıyoruz sali gunu doktordan alerji testi isteyecem bide geçmeyen pisigi var alerjiden şüphelendim
Eslemervaninannesi sumeyyez saol kuzum gecmezse ihmal etme sende ememiyolar kuzucuklar kızım 5 sk emiyo 10 dk agliyo
Hmyr_01 Bizde de vardı ağız içi bembeyaz olmuştu.Karbonatlı suyla temizledik ama bu işlemi bitene kadar devam etmelisiniz.
sumeyyez Hmyr_01 deniyorum ama yok hala aynı olunca başka yolu yokmudur kolay yoldan dedim ama siz günde kaç kere yaptınız
Hmyr_01 Günde 1 2 kere yapmanız yeterli 3 4 gün sonra geçti .Aslında Görümcem hemşire eczaneden ağız damlası getirmişti onu da 3 4 defa kullandım🙂