Edaemralp bossbabysmom O kadar güzel uyuyan oğlum vardı ki.. şimdi Saatte 1 kere felan kalkıyor emmiyorda ama uyanıyor. Bir şekilde uyutuyorum tekrar konuşmuyorum lamba açmıyorum. Bakalım zor bir ay ama geçer umarım 🤷🏻♀️
Deletedmom245 bossbabysmom 35-40 gün süren en uzun atak dönemi 4. Aydadır. Allah yardımcınız olsun 🙄🙏
bossbabysmom Edaemralp benmde 2 aydan sonra düzene girdi uykusu smdi yine alt ust olduk neredyse hic uyumuyor
Edaemralp bossbabysmom 4. Ay zor bir aymış ve uzun atak ayı 🤦🏻♀️ Bu ay bittikten sonra tekrar eski düzeni sağlamamız gerekiyor. Bi şekilde alışacaklar
Tugceksck mrvcr Allah sabır versin hepimize ☺️☺️ Zor oluyor ama bi şekilde geçiyor 4.aydan sonra her atağa gardımı alarak girdim ben 😂
Yagizkus bossbabysmom ya ben bugün çok ama çok yoruldum oturdum ağladım uyuyunca. Öyle zor ki. Uykusu var ağlıyor omzumda ne istediği belli değil. Sizler nasıl sabrınızı koruyorsunuz ben bugün çok kötü oldum 😢
bossbabysmom Yagizkus benim bebegim de bugn sadece 1 saat uyudu gozler kıpkrmzı ama uyumuyor delirmek üzereydim bir de hep kucak.. herşeyi agzna goturme istegi, istedigini vermezsem cığlkla ağlaması kapı elcazını bile ağzna koymak istiyor
Deletedmom245 bossbabysmom 2 yaşa kadar atak vardır. 2 yaşında da 2 yaş sendromu🤔😂 sonra ergenlik falan derken bitmez bu serüven🤣🤣
Yagizkus bossbabysmom ne istediğini de bilmiyorum oyun halısına koyuyorum ağlıyor konuşuyorum ağlıyor kucakta ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ya
Sinif177 bossbabysmom yakında eşimle kafamıza huni takıp gezicez. Eşim bile ne zaman bitecek bu atak diyor 😅 küçücük bebek bizi parmağında oynatıyor. Sürekli omuzda. Durunca da ağlamaya başlıyor. Daha yolumuz uzun gibi 4 ay 6 günden selamlar. Rabbim sabır versin hepimize
Yagizkus Sinif177 sizin de mi aynı eşim de gibi alıcam 3 Ümüze de diyordu 🙄kafayı yedik bir de dışarı çıkamama var çocuk dışarı ne bilmiyor. Sizinki dönmeye başladı mı
Sinif177 Yagizkus yok daha başlamadı. Dönecek gibi de durmuyor 🙈 sürekli kucakta olunca kendisine fırsat vermiyor.
bossbabysmom Yagizkus ben karın ustü koyunca sirt üstüne dönüyo ama sırt ustünden henüz yana dönemiyor
Deletedmom245 Esracemre şuan da diş dönemindeyiz gecelerim gündüzlerim uykularım uykusuzluklarım hep karıştı😒🤦🏻♀️
OZge35_5 bossbabysmom bizde iki ay superdik. Nazar degcek diyodum. 3 olduk. Az az uyuyo. Agliyo. Bı yerimi acıyo diyorum böle yapmiyodu çok zor geciyo.🤦🏻♀️
Yagizkus Sinif177 bizimki de aynı😀 oyun halısına koyuyorum 2 oynayıp kucak istiyor kucaktan fırsat bulamıyor ki🤭