GzdeBade Kizlar zara Çocuk kıyafetleri bedenleri nasıl ayina göre tam mi oluyor büyük mü alışveriş yapipta fikir verebilicek anne var mı. İnternetten alicagim için soruyorum.🤗🤗🤗
Deletedmom201 GzdeBade elbise bedenleri tam ayına uygun alıyorum. Dış giyim de öyle. Boy uzunlukları yazıyor zaten.ona göre alırsanız iyi olur
Gamze_Defne GzdeBade Kalıpları aylarına göre uygun ama yine de ben beden ölçülerine göre cm leri kontrol edip alıyorum 👍🏻🌸
araskuzumm0918 GzdeBade oğlum 18 aylık 15 kilo,ben hep büyük alıyorum 3-4 yaş son yaptıgım alışverişti zaradan,dış giyim tam ayı tutuyor ,bebek çıtçıtlı body alacak olursan son aldıklarım ilk yıkamada darma dağın oldu ,alma derim
Nilebru GzdeBade zarada bence tam kalıp diye birşey yok benim kızım 10 aylık 18-24 ay oluyor kolları uzun ama bedeni dar pantolonların bedenleride küçük hafif topluysa bebeğiniz büyük alın derim.
Gulnazgul Zaradan kizima mont almak istiyorum internet uzerinden ..kizim 5 yasinda tam bedenmi almaliyim yoksa bir beden buyukmu..biraz kilolu kizim boyuda 112sm