Yami Kızlar sol göğsümde dün geceden beri şiddetli ağrı var ve koltuk altıma doğru olan kısımdan elime kitleler geliyor. Henüz halsizlik sıtma veya ateş olmadı ama ne yapmam gerekiyor. Öğlen duş aldım masaj yaptım sağdım 30 cc anca çıktı çok ağrıyor duramıyorum 😭😭😭 göğüs ucumda da nokta şeklinde beyazlık oluştu akşam üzerine doğru
Kadervural Yami benim de ayni problem oluyo dogru emzirdiginizden emin olun internetten bakin bi kahve rengi halkayi bebegin agzina c seklinde tutup verin ilk cekiyo ama tutuyo hemen göğüsün acimaz iyice emiyo inan cok iyi mutlaka bak hatta linkini koycam ozellikle ellerine dikkat edin verirken emsin cekmeyin sakin sonra sicak su legene koyun bezi icine koyarak sıkın gogusunuze iyice sarin sonra ellerinizle masaj yapin sertlik olan yere mastit degil kanal tikali cunku sutunuz bol bebis tam emmiyo sicak komples sonrasi hemen sagin sonra soguk komples yapin her emzirme sonrasi 10 dk sağın rahatlicaksiniz insallah
Deletedmom292 Yami geçmiş olsun. Bende de oldu beyaz nokta göğsümün ucunda, internetten araştırdım, onu sıkarak çıkarmak gerekiyor ben elimle sıktım içinde zaten birikmiş süt çıktı ve anında rahatladım. Beyaz noktayı sıktıktan sonra elimle sağdım.
Yami Deletedmom292 ben de şimdi kürdanla patlattım onu direkt süt çıktı sonra pompayla sağdım biraz rahatladı bezeler de kayboldu gibi