Alim7189 Kizlar 2 aylik bir oglusum var😍 meme+mama seklinde gidiyoruz dogdugundan beri sma kullaniyorum ama son zamanlarda kabiz yapmaya basladi doktora sordum aptamil confort onerdi kullananiniz var mi? Yada baska mama kullanip tavsiye edeceginiz?
Defne_beliz Alim7189 bende aptamıl kullanıyordum çok kusuyordu sma kullanıyorum 2. Kutuya gectım suan bısey yok eğer kabız vs yaparsa hıpp denemek ıstıyorum çoğu kışı tavsıye ettı
Ozleemadaa Alim7189 merhaba benim bebeğim iki buçuk aylık hem mama hem anne sütü yapmak istiyorum birturlu biberon almıyor hangi marka biberon kullanıyorsunuz
VERA19 Alim7189 Biz aptamil kullanmıştık kızımı kabız yapmıştı,Similaca geçtik Şubat ayından beri kullanıyorum memnunum canım kabızlık ve gaz sorunu kalktı ortadan şükür🙏🏻
Alim7189 Defne_beliz insallah yapmaz bende memnundum sma dan ama son 1 haftadr cok zorlaniyo kakasini yaparken
MevNil Bebelac gold kullanıyorum daha önce hipp denedim kusturdu aptamil denedim kabız yaptı bebelac gold iyi geldi bize şimdi 2 noya geçtik hatta
Alim7189 Ozleemadaa canim philips avent antikolik biberon aldim sevmedi tutmuyo biberonu. Lansinoh aldim onu sevdi onu kullaniyoruz bi dene istersen
Sezii Sma optipro kullanıyorum 1 numara gaz veya kabız olmadı memnunum aşırı kilo da yapmadı ayına göre normal ilerliyor bebeğim suan 5 ay bitmek üzere