Semos55 Arkadaslar bebegım 5 aylık Mama kullanıyordu dpgdundan berri ben kılo almasıı ıcın ewde yapabılcegım bır ek gıda Ne yapabılırım acaba doktorum ek gıdaya gecebılırsın dedi bu arada ama ne yapabılcegm hakkında bı fıkrım yok😕
ozdenarda Semos55 üç günlük denemelerle başta tadımlık olarak baslayabilrisin bende dört aylıkken başladım tattırmaya bizde maalesef tek mama kullanıyoruz yoğurtla başlayabilirsiniz üç gün boyunca tek yoğurt ver bu tatlı kaşığı iki üç diye uc gun boyunca arttrss daha sonra evde yaptığın labne den verebilirsin bir çay kaşığı oda üç gün şeklinde daha sonra sebzelerden balkabağiyla baslarsin sonra havuç sonra patates bunları tek tek üç gün vererek verip daha sonra ucunu karstrip verrsin meyve olarak da ilk elma ve armut suyu olarak baslayabilirsin aklına başka bişey takılırsa sorabilirsin
ozdenarda Semos55 ben birde bebeğime kavanoz maması tarzında yapıyorum pirinç unu yapıyorum bir kaşık undan daha sonra içine cam rende de rendelenmiş elma koyuyrm zaten o rende püre olarak çıkarıyor içine bir damla pekmez koyuyrm birde bir kaşık mamasindan ekliyorum hem tok tutuyor hemde toparliyor bebeği 🤗