Gamidemi Oğlum henüz 17 günlük d vitaminine başlamamız gerekiyormuş ASM den bana monovit d vitamini damlası verildi fakat yan etkileri ve kullanıcı yorumları tam bir felaket . Kullanıp memnun kaldığınız d vitamini var mı önerilerinizi bekliyorum anneler 😊
EsraEge Gamidemi merhaba. Doktorumuz nutrigen önerdi bize. 4 aydır kullanıyoruz hala bitmedi oldukça bereketli. Fısfıs olarak kullanılıyor. Wellcare ve ocean da bu şekilde sanıyorum
Gamidemi Deletedmom819 kabızlık gaz idrar yapmada sıkıntı gibi yan etkileri varmıydı acaba daha kullanmadan korktum şu vitamin olayından
MevNil Umutkusu bana doktor pedia D verdi sağlık ocağıda monovit verdi ben ikisinide kullanmadım ocean d aldım
Deletedmom819 Gamidemi yo hayır d vitamininde hiç yaşamadık. Ama kan damlasında kabızlık huysuzluk yaşadık ki bu genel zaten. Ben hiç görmedim D vitamininde sorun yaşayan🧐
hanimeh Bende monovit kullanıyorum ve çocuğum kabızlık çekiyor iki aydır daha şişesi bitmedi çnkü verip vermemekte çok kararsız kaldım ondan düzensiz verdim şimdi ondan dolayı mı kabızlık çekiyoruz 😕 bide pedia da verdi değiştirsem mi 🤔
Htc2020 balarisi_2019 bu vitamin sizde kabızlık yaptı mi acaba. Bende aynısını kullanıyorum bebeğime ama kullanmaya başladığımdan beri büyük tuvaletini yapmıyor 3 günden beri. Bide ben meme+ mama veriyorum yoksa ondan mi oluyor 😑
balarisi_2019 Htc2020 hiç kabızlık yapmadı. Büyük Oğluma da kullanıyorum onda da yapmadı. Muhtemelen mamadan kaynaklıdır