Azygos Oğlum 5 buçuk aylık son günlerde 2 buçuk saat geçiyor hala bi uyku emaresi yok daha uzun uyanık kalabilir mi ben alıp uyıtınca uyuyo ama 30 Dk 😪
Elifkadir Azygos benimki 23 günlük 8 de bi uyaniyor sonra 4de 5 de anca siziyor 😁 yeni dogan bebek uyur demislerdi ama dogdugundan beri hicbir sorunu olmamasina ragmen ışıl ışıl bakiyor saga sola aglama krizlerimiz oluyor geceleri de 2 saat surse keske sadece 🙄
Azygos Prensesannesiii26 hiç uyumaz inanın uyutmasam gündüz oyun istiyo hep zorlanmıyor çabuk dalıyor şükür ama gözünü ovardı hiç yspmıyo öyle
Azygos Butterfly yani buna da şükür tabi beterin beteri var da benim oğlanda %10 luk dilimde gece gündüz uykusu çok sorunlu
Badevehande Benimkide aynı 5 ay 21 günlük ve uyutmaya çalışıyorum yarım saati geçmiyor günde 3 kere yarımşar saat uyuyor en fazla gece 4-5 kere kalkıyor sabah 7 de uyanır bazen 6 da
Azygos Elifkadir sizi çok iyi anlıyorum alerjik gazlı bebeğim var uyku sorunu hep oldu ne yazık ki insaAllah düzelir ben de düzeltmek adına cesaret gösterebilirim