Arii Kızlar malum kuaförler kapalı normalde kuaförde ağda yaptırıyorum ama evde olduğum için hep jilete vurdum malesef boncuk ağda almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıl bişey ağda gibi hızlı mı çekiyosun ve acısı nasıl bilgi verir misiniiz bilenler
Deletedmom819 Arii eğer imkan varsa genital değilse bacak koltuk altı göbek ve kollarınız için rulo ağda öneririm. Genital için dediğiniz gibi boncuk pembe pudralı olanı iyiymiş.
Melek1 Arii acısı sir ağdaya nazaran daha az bende kuaföre gidiyordum ama mecbur kalınca ilk kez denedim memnun kaldım
gurufasulyam2 Arii ben boncuk kullaniyrm cok rahat ya isitiyorsn eriyir surup soguyor cekiyorsn bu kadar bez kullanmaya gerek yok comta temiz oluyr
Merve-miray Arii Boncuk agdanin yeşil ve sarı olanını kullandım çekerken kanattı hep🙄 https://www.google.com/search?q=yesil+agda&client=ms-android-samsung&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk03xpW8YxPX24oTHceNrXxp9ffVU-Q:1588544387359&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjNnqz_3JjpAhUL0aYKHWMYDz8Q_AUoAnoECA0QAg#imgrc=-G_5a-cxeT6eCM bunu tavsiye ederim ama 👌🏻
Arasannesi Deletedmom819 genıtal ıcın neden acaba daha mı kolay oluyor bende agdayla almayı dusunuyorum kuafore gıdıyordum kendım hıc almadım oyuzden cesaret edemedım kendım
Deletedmom819 Arii boncuk ağda kullanmadım rulo kullanıyorum marketler yarın açılacakmış ama bende alacağım bir bakayım 🧐
Mrvklnc bende boncuk ağda kullanıyorum çok pratik özel bölgeler için pudralısı var pembe bacak içinde yeşil olanını kullanıyorum deneyin tavsiye ederim
Mrvklnc 11 mayısta açılıyormuş kuaförler mutlu haber 😊 evet hızlı çekiliyo farkı yok ve acısıda az oluyo