yavrusununannesii 6gunluk bebegim sezeryan oldum kendi ağrım bebegin beni emmesi uykusuzluk yanimda kimse olmamasi çok kötü hissediyorum ne zamana kadar sürecek böyle diye
Deletedmom298 yavrusununannesii Oyy canim kiyamam. Emin 2 hafta sonra sezeryandan iz bile kalmicak. Eskisi gibi kalkip temizlik bile yapabilceksin. Sadece birazcik zaman lazim. Bende sezeryan oldum. 2 aylik kizim ilk basta cok zorlandim ama hepsi geciyor. Simdi geriye donup bakiyorumda ne cabuk gecmis zmaan diyorum. Meme uclarimin agrisindan uyuyamazken smdk hicbisey yok. Sadece zaman 😊😘
Turasra yavrusununannesii ilk zamanlar hiç geçmeyecek gibi geliyor ben yapamıyorum anneliği diye düşünürdüm çok ağlardım emzirirken dişimi sıkarak yerlere vurarak emzirirdim sonra gaz problemimiz başladı uykusuz gecelerim oldu ama bu konuda eşinden yardım al uykusuzluk en kötüsü hem sen hem bebek için . 2 ay 9 günlük olduk ne çabuk büyüdü diyorum gaz problemi geçti uyku düzeni oluştu .En önemlisi sana gülmeye başlasın o zaman anlıyorsun anneliği gerçekten bi gülmesi herseye bedel bunaltı falan kalmıyor 💙
yavrusununannesii Deletedmom298 inşallah canım inşallah geçecek diye diye teselli ediyrm kendimi zaten
limonlucizkek Lohusalik biraz zor geçiyor canım ama ben sonuna doğru bur rahatlama hissetim benim de 45 günlük şu an daha iyiyim ilk zamanlara göre. Yanında kimse yoksa mutlaka eşinden yardim al .O baksın uyu biraz.uyku çok rahatlatıyor.