Merhaba arkadaşlar kızım 7sinde 17 aylık olucak ve bir tane bile dişi çıkmadı 1 yaşındayken doktor kontrolünde 2 yaşına kadar çıkabiliyor sıkıntı gözükmüyor her çocuk aynı olmaz dedi çevremdekilerde ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur diyorlar bir arkadaşımda ben ve kardeşimde 2 yaşında çıkarmışız dedi o yüzden çok sıkıntı yapmamıştım zaten çok pimpirikli bir anne değilim ama nerdeyse 1 buçuk yaşına geldi ve katı yedirmeyede başladım heo çorba püre olmuyor sonra alışamaz diye ekmek katı şeyler yediriyorum aslında bayadır yediriyorum ama iki problem yaşıyoruz surekli kabız oluyot önceden olmazdı çiğneyemediği için diye düşünüyorum bir iki ağzında geveliyor hemen yutuyor çünkü sürekli zeytin yağı içirmek zorunda kalıyorum ikinci sorunda eline bir şey veremiyorum ne zaman cesaret edip versem bopazına kaçıyor dişleri yok ama diş etleri sert olduğu için koparıyor ve boğazına takılıyor o yüzden hep ben yediyoryum ya da küçük küçük parçalara bölüp önüne koyuyorum yani kısacası böyle geç çıkaran hala dişi olmayan ya da bu konu hakkında doktorlarıyla konuşan var mı bu iki büyük sorun olmasa 2 yaşına kadar beklerdim ama kabızlık bazen çok canını acıtıyor şimdiden çok teşekkür ederim canım anneler 🥰