deletedmom4842
[bilinmeyen] Ben kendimize aldım eşim dedi alalım çok özledim yemeyi diye tadını unutmuşuz suyla ezdim resmen şeker ya 😂
Tuba8406
[bilinmeyen] cayla sutle filan tatlilara nasil guzel yakisiyor ama bebislere degilmis iste🙊 bende asci anneden aldim ilk kez sonra kendim yapmayi deneyeceğim ama aldigimda cok guzel katkisiz zaten
Tuba8406
[bilinmeyen] ben bisey sormak istiyorum size ya instagramda ek gida meselesi siz misiniz 😊
Tuba8406
[bilinmeyen] cok benziyor bu boncuk ordaki bebek fotosuna ondan sordum 😊😘
Ege
[bilinmeyen] hipp in bebe bisküvisini alıp denemiştim ben de katur kutur bişey ama cici bebe kadar şeker yok içinde aklında bulunsun👍🏼
Nrn
[bilinmeyen] hünnap ın bisküvisi tavsıye edılıyor.
ınstagramda gıda dedektifi sayfası var bebe bisküvilerinin incelemelerine bakabilirsiniz.
Tuba8406
[bilinmeyen] vallahi ayniydi ama simdi tamam senin boncuk farkli guzel maasallah size 😘
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] aşçı anne var katkısız şekersiz sağlıklı bebek bisküvileri yapıyor satıyor haberlere de çıkmıştı kaçı boynuzlu bile var tadı da güzelmiş instagram dan bak internet sitesi de var alcaksan ondan alabilirsin oğlum ek gıdaya geçerse oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum bende
Ninattanuvanza
[bilinmeyen] büskivisini nasıl yapıyorsunuz tarifini alabilir miyim?
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] cici bebe degilde hipp bisküvisini bazen kullanıyorum ben. Cicibebenin sadece kızarmıs ekmegini seviyorum. Kahvaltısına katıyorum ben de. Bisküviyide muhallebilerine bazen. Ay ne olacak bu kadar irdelemeyelim kafayı yeriz vallahi. Ben çok takıntılıydım ek gıdaya geçerken ama geçti gitti 😊
Emine
[bilinmeyen] ben yapıyorum da noluyor asla yemiyor her türlü denedim asla yemiyor bende napim hipp bebe bisküvisi kullanıyorum cici bebe ishal yaptı ve çok şekerli olmasından dolayı. Özen gösteriyorum çoğu şeyi kendim yapmaya ama olmayınca da olmuyor bazı şeyler 😕
ikos58
[bilinmeyen] hıpp ın elmalı bıskuvısı saglıklı ve extra seker ıcermıyor zor durumlar ıcın bunu kullanabılırsın
Emine
[bilinmeyen] kesinlikle 😊