Arkadaşlar, çalışan anneyim. Şuan ben ve eşim evdeyiz bizim için asıl sıkıntı Eylül ayında başlayacak. Danışmam gereken konuya gelirsem de ben bebeğimi doğurduğum günden beri görümcem bebeğine annem bakamaz diye diye ben bakıcı ile anlaştım ne yalan söyleyeyim biraz işimede geldi. Kayınvalide ve kayınpederle yaşama fikrini güzel bulmadım ayrıca pek girişken de değil kayınvalidem. Ama son 3 aydır bakıcıyı gören bebeğim kıyamet kopardı gitmemek için, gece ağlama atağı ki çığlık atar şeklinde… Ben dayanamadım, kamera aldım. 2 gün izledim bu süreçte bayan bebeğime düzgün bakmadığını gün içinde çocukla hiç ilgilenmediğini gördüm ki zaten biz gelene kadar toplamda 4 saate yakın uyutuyordu, çocukla uyanık maksimum 4 saatti. Yine bayana ayıp olmasın bizden aldığı ile plan program yapmıştır diye kamera ile çalışmak istersen çalış teklifi yaptım ki 2 günden hiç haberi yok. Kabul etmedi. Bana annem bakamaz diyen görümcem kendi çocugunu benim kayınvalidem e baktıracak. ama bu saatten sonra ortalıkta virüs olayınıda göz önüne alınca yabancı kişiye bırakamam bebeğimi ve kimseye de güvenemem. Sizce görümceme benim bebeğime de annen bakmalı nasıl derim ki görümcemin bebeğine hafta içi 2 gün bazı hafta 3 gün bakacak. Ben ne yapmalıyım, direkt kayınpederime vs dersem o direkt bizi seçer ama ben haksızlık olsun istemiyorum.ssizce ne yapmalıyım