yigitinannesi06 Biogaia kullananlar arkadaşlar acil yorum öneri bekliyorum bebeğim hiç durmuyo uyumuyor tam dalıyor aglayarak tekrar uyanıyor sadece emzirirken sakin sürekli kasılıyor gaz sancısı var
Alim7189 yigitinannesi06 canik ben biogaia nin yannda.bide sab simplex kullaniyorum dha etkili oluyo tavsiye ederim.
Yamac_duygu06 yigitinannesi06 hiç bir işe yaramıyor o bağırsak düzenleyici gaz damlası değil onun yanında mutlaka birşey daha kullanın biz çok pahalı damlalar aldık en uygunu zinco çok işe yaradı birde anason kimyon Rezene karıştırıp sıcak suda demleyip için ben bebeğime de veriyordum çok az günde iki kere için mutlaka geçiyor ama 4 aylık olduk yeni geçiyor bizimde
Semura Aynı sorun bende de var hiç uyumuyor nerdeyse tam uyuyor diyorum ağlıyor uyaniyot gözleri kapalı bende biogaiya ve metsil kullanıyorum
Cemre20 Sizleri görünce yalnız değilim diyip biraz avunuyprum kızlar benim kızımda kolik günlerimiz gecelerimiz kabusa döndü dayanamıyorum çok zor dayız bebeğim de bende safi ismiyle şifa Rabbım versin jepsine
Yamac_duygu06 Ruyamm çok zor uykuya dalıyor uykudan uyanıyor birde fön makinası sesi dinletin çok yakın koymayın yanına o rahatlatıyor ben öyle uyuturdum
gezentianne yigitinannesi06 Biogaia probiyotik bir bitkisel 1-2 yaşa kadar öneriliyor ama gaz damlası değil, Biz biogaia + nurse harvey’s gaz ilacı kullanıyorjz cokkk işe yaradı
semcan Little remedies bunu kullanıp memun kalmayan yok. USD markası olduğu için bulmak zor oluyor. gitti gidiyorda bulabilirsiniz.
Aysemira2019 yigitinannesi06 biogaia probiyotiktirayrıca gaz damlası kullanmalısınız.Nurse harveys bitkisel olduğu için kullanılabilir.Sab simplex de etkili ancak içeriği kimyasal.
Gulmrt yigitinannesi06 gszmasajı yapın videolarını izleyin özellikle yüzüstü yatırıp elinizi kubbe şeklinde yapıp poposuna vurunca çok rahatlıyordu kızım instada videoları var biziklet hareketi ileri geri hareketi en çok da ayak altına masaj anında çıkarıyor bizde gazı