FundaR Merhaba arkadaşlar 4 aylık oğlumun bir kaç gündür karnından ara ara çoğunlukla da emzirirken gurul gurul sesler geliyor. Hatta bazen acaba benden mi geliyor da yanlış mı anlıyorum diyorum. Bu arada aynı şekilde gün içinde bazen bende de oluyor. Aynı bu durumu yaşayan var mı aranızda, nedir acaba?
Busrasy FundaR oğlum şuan 37 günlük bizdede oluyor öyle emerken veya mama verirken karnında guruldamalar.. Geçen gün hemşire söylemişti bebekler beslenirken bağırsakları harekete geçtiği için o an gazda çıkarırlar seste gelir demişti 🌸
NursenaT FundaR bizimde iki buçuk aylık bir kaç gündür var emzirdğimde karnından gurul gurul sesler geliyor kimisi gaz diyor ama gazı çıktığı halde yine geliyo bilen var mıdır acaba
Nesliii Bende dördüncü ayın başlarınyaşamıştım..hatta dediğiniz gibi benden mi geliyor acaba diye şüpheleniyordum.şimdi 4 ay bitmek üzere ve bir haftadır böyle bir sorun kalmadı..kendiliğinden geçti🤷🏻♀️🤷🏻♀️Mama+meme şeklinde besleniyoruz..
FundaR Nesliii bizde evet daha yeni 4 aylık olduk daha önce hiç olmayınca merak ettim. Gaz sancıları 4. Aydan sonra bitermiş diye okumuştum acaba son son onun mu habercisi😄
FundaR NursenaT belki gazı çoktur. Benimki öyle hiçbir zaman gazı bitti diyemiyorum sürekli gaz çıkarıyor😂🤦🏻♀️