Busezeyno Anneyi emerek uyuyan bebeler için uyku eğitimiyle alakalı tecrübesi,önerisini olan var mi uyku egitimi vermeyi bu kadar isterken imkansız geliyorrr.
Zehra_Ens Busezeyno memede uyuyan bebekler için imkansız malesef. Uyutmadan en az yarım saat önce emzirmeniz gerekiyo.
Rzgr Busezeyno oglumda emerek uyuyor. 14 aylik. 9.ayda emzirip tam uykuya gecmeden yatagina biraktim. Uyuyuyana kadar basinda bekledim. Benim icin emzirerek uyutmak cok rahat. Oyle surekli memede uyumuyor. Gecede sadece 1 defa emmek icin uyaniyor. Emzirip besigine birakiyorum. Gunduz uykusunda bende onunla yatiyorsam 4 saate kadar uyuyabiliyor. Tabiki bunlarin olabilmesi icin bebeginizin kac aylik oldugu dis donemi olup olmadigi önemli. Emzirip onu biraktiginizda ayrilik kotkusunu yasamamasi icin ona yeterince guven vermeniz gerekli.
Busezeyno Zehra_Ens yarım saat emip biraksamda yatağa bıraktığımda cok sinirleniyor memesiz uyku ona cok uzak uykusu geldiğinde aranıyor zaten memeye alınca kapatıyor gözlerini tok dahi olsa sanıyorum ki pek başarılı olamayacağım.
Busezeyno Rzgr biz 5 gün sonra 4 aylık olucaz uyku eğitimi önemli diyorlar ama cok zor sadece yavaştan odasında uyutup yaptircam artık ama memeye cok bağlı bir bebek emzirmeden uyutmam imkansız gibi demek ki biraz daha büyüyünce benim de şansım olabilir sizin gibi .
Rzgr Busezeyno bebeginiz daha cok kucuk. Uyku rutinlerine baslayabilirsiniz bu dönemde. Bence uyku egitimi bebege zarar veriyor ve anneye olan guveni zedeliyor. Bir cocuk en cok 2 yasina kadar emecek ayrica bebekken uyku icin yillar icindede anneden bir cok destege ihtiyaci var bir cocugun. Uyku egitimi alsaniz bile 9. 10. Aydan once bir duzen olusmasi cok zor. Mesakatli bir surec ama inan suan icinde bulundugunuz gunleri bile ozluyorsunuz😊
Busezeyno Rzgr sanıyorum ki Rzgr sanıyorum ki desteksiz uyku olayını yapamayacağım zaten 😊 sadece suanda yanımda anne yanında yatıyor o biraz küçük gelmeye başladı mecburen odasına gecircem bebeklikten odaya alışmanın cok iyi olduğunu söylüyorlar büyüyünce cok zor yatıyorlarmış bu bile koyucak bana biliyorum 😏 ama odada da olsa meme ile uyutmaya devam edeceğim öyle görünüyor 😊