Seymayusuf Kizlar 1 haftalik bebegm var o uyurken uyumam lazm ama o uyurken onun nefes almasi vermesi kustumu guvendemi ona bakmaktan ben hic uyuyamiyorm
AlyaaSrmrt Seymayusuf 2 ay 10 günlüğüz. Başlarda bende hiç uyuyamazdım 🥰 şimdi uyusa da hemen uyusam diye bekliyorm 😂 kontrol ettim başlarda kusarsa falan dönebiliyor mu diye. Zaten yan yatırınca problem olmuyor diyolar :) zamanla aşarsınız inşallah :)
AlyaaSrmrt Seymayusuf bi sabah battaniyesini yüzünü almış ağlıyordu :) zaten Allah korusun huzursuz olursa sizde tedirgin olunca hemen duyarsınız. Bugünlerin tadını çıkarın ve uyuyum bence
Zeynept Seymayusuf anlıyorum seni bende öyleydim geçecek ama yatmadan önce tüm güvenliğini sağla biraz yan yan yatır battaniyesini ört kolları dışarda kalsın falan 1 aya falan raht uyursan tabi uyutursa )
1anne1yavru Seymayusuf kontrol etmek için 40ım çıkana kadar yanımda yatırım kusarda göremezsem diye uykusuz kalıyordum beşiğe al koy yanımda kolay oldu artık yan yatıyorıyrum Bi problem olmuyor çok şükür beşinde yatıyor 2 ay 11 günlük bebeğim
Zehra1116 Seymayusuf evet ben de öyleydim. Şu an bebeğim 3 aylık oldu. Yaklaşık 20 gün öyleydim zamanla geçiyor. Yan yatırdığınız zaman hiç bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Zaten belli bir süre sonra bebeğiniz kafasını yanlara çevirerek uyuyor. Alışkanlık haline getiriyor. Bebeğinize daha faydalı olmak istiyorsanız o uyuduğu zaman uyuyun. Hem sütünüz artar hem dinç olursunuz.
Hunilianne Seymayusuf yan yatır, reflü yatağında yatır, sırtına battaniyeyi rulo yapıp destek ol hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen dinlenmelisin uyumalısın ki sütün olsun. Gerçekten cok fark ediyor ✌🏻
Stellaa Hastanede ilk gece hic uyumamstm ben de gozumu bile kirpmamistm bi 10 15 gun de cok tedirgin yatmistm ama smdi 1 aylik aninda uyuyorm o uyuynca 😄 geciyo yani alistkca