Begum0702 Kızımı reflü yatağında yatırıyorum aşağıya kalmış yüzü kapalıydı kalktığımda ne kadar öyle kaldı bilmiyorum bir şey olmuş mudur 😢😢 aldım emzirdim emdi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum uyuyamıyorum başına gelen oldumu hiç
Defne_cicegim Begum0702 hiç bişey olmaz korkma benim kızımda da battaniyesine sarılıp yatiyo. 7 aylık bi kere kopmle yüzünü kapatmıştı şükür bişey olmadı 🤗
Cigdemino Begum0702 bizim de kaç kez oldu sürekli kayıyor altına giriyor hiç birşey olmuyor ben yanına ufak bir yastık koyuyorum kayarsa boşluk oluşsun diye Öyle bir çözüm buldum 🤷♀️
sokomel bi sefer benim de oldu. üstünü örtünce kolları yukarı sıçramasın diye battaniyeyi kenarlarına sokuyorum biraz. aşağı kayıp altına girmişti bir kez. ben de çok üzülmüştüm. 😅 bir daha olmadı.
Begum0702 Defne_cicegim 4 gün sonra 3 aylık olacak benimde kızım küçük ya ben birazda ondan korktum ama uyandı gayet hareketleri falan aynı yerinde biraz içim rahatladı öyle görünce
Begum0702 Cigdemino reflü yatağının iki tarafında da üçgen şeklinde yastıklar var onların üzerinden örttüğüm için boşluk kayıyor ama ben genede öyle görünce kötü oldum
Cigdemino Begum0702 haklisin ben de ilk gördüğümde paniklemiştim sonra alıştım 😅 gündüzleri bile elleri boşta kaldıkça üstündeki örtüyle yüzünü örtüyor sürekli haylaz 😁 hic korkma birsey olmamıştır olmaz da Allahın izniyle😍😘
Begum0702 Cigdemino şimdi ki çocuklar doğuştan bir hareketler bir hareketler şaşırıyorum bazen nasıl yaptığına ettiğine çok sağolun gerçekten içimi rahatlattınız
Cigdemino Begum0702 aynen cok fenalar daha şimdiden böylelerse diyorum ayaklaninca falan ne yapacağız acaba😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun inşallah 💓