Anne24 10 gündür kabızlık problemi var çok sert yapıyo hergun yapıyodu ama taş gibi top top yapıyordu bugun fitil denedm cok agladı canı cok yandı kaka yaparken lavma yaparsam yumuşatır mı kakasını kızıl 9 bucuk aylık
Nurtupu Anne24 lavman yumuşatır anında yapar rahatlar ama sık sık tekrarlamayın bağırsak tembelliği olmasın
Caninanasi Anne24 benim oğlumun da hep çok sert ve azar azar yapıyo, fitil veriyorum iki haftada bı karnı rahatlasın diye, valla çözümü bu değildir eminim ama yapcak biseyom de yok.. fitille aglamiyo oğlum
Nhy Anne24 merhaba canım lağman yumuşatır fakat onu yapmadan önce ucuna mutlaka zeytinyağı filan sür biraz makatına girdikten sonra sık fitilden daha çok etki ediyor lağman bizde genelde kabız oldugumuz ıcın bılıyorum neler yapıyorum doğal olarak ama fayda etmiyor malesef
Anne24 Nurtupu fitillede anında yaptı ama cok serttı canı cok yandı hıc kaka problemımz olmamstı ılk defa oldu ek gıdaların azızlıgı eger dedıgnz gıbı yumusatırsa yapcam ama korkuyorum cok canı acır dıye doktorada gıdemıyoruz malum
Hazal89 Anne24 rezene hiç duymadım biz yetişkinlerde kayısı suyu içeriz genelde kabızlığa iyi gelir bebeğinede iyi gelir
Nurtupu Anne24 canı acımaz dikkatli yapın çok içeri ittirmeden ilacı sıkıp bırakın yağ gibi bişey zaten fitil gibi sert olmadığı için yumuşatıyor
Hazal89 Anne24 evet denemende fayda var belki başka bir şey yapmana gerek kalmaz doğal şeyler kullan saçma fikirlere kapalı ol lütfen
Anne24 Minnos_31 adı neydı canım hatırlıyomusun yumuşakmıydı kakası en cok onu merak edıyorum fıtıl dırek sert kakanın cıkmasına sebep oldu onda da cok agladı
Anne24 Caninanasi kakası normaldı bı anda oldu sureklı zeytınyagı verdım ama kar etmedı fıtıl cok canını yaktı kullanmak ıstemıyorum korkuyo ınsan halıyle ınsallah sızınde duzelır popoda çatlak olcak dıye endıselıym
Ejderhahavva Deletedmom265 sabun bağırsağa iltihaplanma yapabilir bilginiz olsun yani sağlıklı bişey değil 🌱
Smyhmz Anne24 ilk kakası olunca sert canı yanmıştır yarın gene sabah yap o sertlık bagırsakları bosalınca yok olucak bol sıvı lifli gıdalar ver ben elma Armut kuru kayısı 5 tane olsun pısırıyorum az suda blendırdan gecırup aç karınla hergun öğün arası 5 tatlı kaşığı zorlada olsa yedirdim düzeldi çok şükür
Hazal89 Anne24 ben iyiliğimi yaptım diye düşünüyorum sabun gibi şeyler kullan diyenler olacaktır bunlara kapalı ol dedim
Anne24 Minnos_31 heh super canım bende ondan almstm ama prospektüste 3 yaş üstü yazınca bi tereddüt etmiştim eczacı fitil dene once dıyınce onu 2. Plana attım ama mecbur yapıcaz
Anne24 Smyhmz her fırsatta su verıyorum cok ıkınıyor catlak olcak dıye korkuyorum aç karnına zeytınyagı yerdım her mamaya koydum herseyını sıvı yapmaya basladım ama ıcınde sertlesms sanırım onu atamıyo