Muhammedmiracinannesi Oglum 1 yas 10 gunluk bayramdan sonra sunnet ettirmeyi düşünüyorum varmi bildiğiniz iyi doktorlar hanımlar
zahideege Muhammedmiracinannesi Medova hastanesi İbrahim buldu şiddetle tavsiye ederim ürolog kendisi nasıl oldu bitti anlamadık bile 2 günde iyileşti ağlaması bile olmadı sünnetten sonra
Mom8 Muhammedmiracinannesi oğlum 8 yaşında şuan. 9 aylıkken ameliyat oldu sünneti de aynı anda yaptırdık. Meram eğitim araştırma hastanesinde çocuk cerrahi canan kocaoğlu yapmıştı. Hiç sorun yaşamadık. Yalnız problem olmadıgi sürece bezli bebek sünnet etmiyoruz demişti prosedür değişti mi bilmiyorum
Muhammedmiracinannesi Momyfat93 merhaba bulmadim henuz ortalik yavas yavas duzeleye basladi biraz daha beklemeyi dusunuyorum
Momyfat93 Muhammedmiracinannesi evde olduk . Dr ömer faruk şen . Hastaneye gitmek istemedik hemde anestezi almasın diye . İnternette araştırırken buldum çok sünnet yaptığı için de güvendik . Şuan iyileşme aşamasındayız
Minikoglusum Momyfat93 merhaba bizde o doktora yaptırmak istiyoruz memnun kaldınız mı bi sorun oldu mu