Erva10 Yeni doğum yaptım gögsümün ucu yara kanıo canımı alıo sanki emerken bbgm lansinoh krem kullanıyorum daha çabuk nadıl geçiririm veya nasıl hafifletirim
Elifasel01 Erva10 emzirdikten sonra kendi sütümü sürüyorum biraz kurumasını bekliyorum bazen de zeytinyağı sürüyorum
Esrayamac Erva10 silverette gümüş kapaklarını öneririm fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle değer umarım en yakın zamanda iyileşir.
Htcccc Erva10 lansinoh krem kurutmuyor o yüzden çatlakların acımıyor en azından bide açık meme daha çabuk iyileşiyor bende aynını yaşadım hiçbirşey fayda etmedi twk fayda sağlayan lansinoh sürüp yatarken bile açık uyumak oldu 🙏🏻
ekvaninannesi Benimde 1 aylık bebeğim var doğum yaptığım ilk günden beri meme ucu yarasını hiçbir şekilde geçiremedim bir sürü kremler pomadlar aldım hiçbir türlü geçmedi. Genel cerraha gittim bugün meme ucunu ıslak bırakma göğüs pedlerinden kullanma normal pamuklu bez kullan sürekli değiştir dedi bugün öyle yaptım ve rahatladım biraz ilaç olarakta Garmastan Pomad verdi onu kullanıyorum günde 3 kez kullanılıyor. Bugün ilk defa daha az acı çekerek emzirdim bebeğimi. Sende istersen bu şekilde dene.
DuyguUysalBayraktar Makyaj temizleme pamuklrına bolca kantorn yağı sıkıp göğsüme kapattım. Üzerindende sitreç filmle hava almaması için kapattım. bi kavanoz içinede baya bi makyaj tmzleme pamuğu ıslatıp koydum. Ağznı kapadım kurumasın diye. Her emzirmeden önce kantoronlu pamuğu çıkarıp kavanozdakilerle sildim göğsümü. Öyle emzirdim. Sonra yine yeni kantaronlu pamuk yapıp kapttım.bi kaç günde geçti böylece🤷♀️ şifa olur inş😇
Nuredves Kesinlikle zeytinyağı sür. Hem doğal hem de inanılmaz çabuk geçiriyor. Ben makyaj pamuğuna sürüp göğüs ucumun üzerine koyuyordum her emzirmeye ılık suyla yıkıyodum. Sonra yine koyuyordum. Kanayan göğüs uclarıma birebir gelmişti.
Hatime Esrayamac bende kullandım. Çok acım vardı hala öyle 2 aylık oldu bebeğim ama geçmiyor denemediğim ürün krem yağ kalmadı. Bu silver gümüş kaplarıda çok umutla aldım ama işe yaramadı
Hatice1416 Erva10 bence vakit kaybetmeden aventin gögüs kalkanını al canım hemen iyi ediyo ucuna süt birikiyor nemli kalıyo kendi sütğnle iyileşiyor hiç başka bişeyle ugrasma o kadar kremlerle denedim hiçbiri kalkan kadar etkili olmadı mutlaka dene
Oznurfurkandeniz Erva10 ben de ilk günlerde sıkıntı çekmiştim hemen avent in kapaklarını aldım kesinlikle işe yarıyor denemelisin 👍🏻 Önce lansinoh kremi sür sonra kapakları tak yumuşatıyor uçları hem iyileştiriyor hem de sütün birikiyorr 🤩🥰
svglomr Canım kesinlikle garmastan krem👍 Emzirdimten sonra sür kremi sonra streç filmle kapat bi kaç gün yap sonra geçiyo
Safiyee Erva10 zeytinyağ ile xnm her emzirmeden sonra sür bolca her tarafına gogus pedini koy bnim oyle hemen gecti cnm varsa silikon gogus kullan bide geçene kadar
svglomr Fatmaa ben siliyodum nemli bir bezle ille yıkamak gerekmiyor zaten o anda bebek ağlayınca insan ne yapacagını şaşrıyor