sevimseker Arkadaşlar bebeğim 6 ay 22 günlük 3 ve 5.aylarda rota aşılarını yaptırdık başka hangi aşılar var ve kaçıncı aylarda yapılması gerekiyor bilginiz var mı?
Deletedmom276 sevimseker uygulamada bebek takip bölümünden aşı takvimine ulaşabilirsiniz, özel aşıları da mutlaka doktorunuzun önerdiği zamanlarda yaptırmalısınız.
Hipekozsk sevimseker menenjit aşıları var A ve B grubu. 3 doz bexsero + 1 doz nimenrix 8-10-13. ayda bexsero 12. Ayda nimenrix yaptırdım
aysenurkerem sevimseker menenjit aşısı var takvimi gittiğiniz doktor Belirliyor. Sağlık ocağı aşısıyla çakışmayacak şekilde ayarlanabilir. Örneğin 7. Ay 9. Ay 13. Ay gibi 3 doz bexsero //B tipi menenjit 1 doz nimenrix //B tipi hariç A C D menenjit tipi
slbelbelinay sevimseker ilk öncelik dr danışmalısın o sana çizelge veriyor ben menenjit aşısı bexsero 1 dozunu 5 ayında 2 dozunu 7 ayında yaptırdım son doz 13 ayında evet pahalı ama hiç birşey çocuklarımızın sağlığından önemli değil
Hipekozsk sevimseker bexsero tanesi 450 TL olmuş ben yaptirdigimda 400 TL di. Nimenrix te 300 TL yani toplam 1650 TL yapıyor
Deletedmom298 Hipekozsk Ohaaa yaa. Ne kadar pahaliymis. Yaptirmasina yaptiralim ama yanii bu aşilar bu kadar onemliyse devlet neden karsilamiyoe diğerleri gibi acaba