Busrali23 Kızlar 20 aylık kızım var ve dün akşam kaka yaptı aşırı kabız ve kanlıydı hemen doktora getirdik acile kaka testi yapıldı herhangi bişey çıkmadı bugün de henüz yapmadı tıvaletini böyle bişey başına gelen var mıdır yardımcı olur musunuz
Hipekozsk Busrali23 bı yaşadık hem kakaya hem kanına baktılar enfeksiyon olduğu zaman kakada kan olurmuş antibiyotik kullanıp kontrole gittik sonra
Queen19 Busrali23 alerjı olabılır benım bebegımın alerjısı var yedıgım bırseyden dolayı kan gelıyor kakasından o yuzden sıkı bır dıyetteyım.
Busrali23 Hipekozsk öyle bi doktora denk geldik ki kan tahlili bile yapmadı malum hafta sonu olduğu için mecbur acile gittik bide sizin bi kere mi oldu kanlı şekilde
Hipekozsk Busrali23 2 kere oldu çocuk acile götürmüştüm ben de 1 ay sonra da kontrole gittik gene kan alıp baktılar 11 aylık falandi o zaman
Deletedmom277 Busrali23 kakasında mukus var mıydı. Kakayı yaptıktan kaç dakika içerisinde test yaptılar bu da önemli
Busrali23 Hipekozsk teşekkür ederim bakalım yarın aynı şekilde olur mu ona göre doktora götürürüm tekrar umarım olmaz tekrar teşekkürler 🤲🏻
Hipekozsk Busrali23 test yapılan kakaya yarım saat içinde bakmaları gerek bir de ben elimde bezle gitmiştim hastaneye 😄 geçmiş olsun 🌸
Busrali23 Hipekozsk bende o şekilde gittim evde yaptığını getirdim doktor tenezzül edip ona bile bakmadı valla şansımıza
Busrali23 Hipekozsk yok bizim doktor sadece poposuna baktı başka ne kan tahlili ne de başka biley bide bunun için ortalığa dökülmye gerek yok dedi eve gönderdi bakalım yarın yapck mı ona göre getircem tekrar teşekkürler umarım ciddi bişey yoktur 🤲🏻