Alii 2 aylık oğlum var ve bugün 2 bezindede ön kısmında kan gibi pembe bi leke vardı doktor susuz kaldığını ve mama vermem gerektiğini söyledi bu durumu yaşayan var mı ?
Ask2 Alii biz sürekli yaşıyoruz idrar enfeksiyonu emiyosa bol emzir mamaysada mamadan sonra hemen su içir
Deletedmom146 Alii cnm kızmda da olmuştu normal demişti doktor bazen bezden bezsen hormonel oluyormş. Bnce korkma ama sürekli takip et
Derineda Alii benim kzimda olmus tu doktor anneden geçen hormonlardan oluyo demişti ama seninki erkek bilemedim aynıdır herhalde ya 2 3 bezde vardı sonra geçti kendiliginden
Alii Ask2 beni emmiyor sağıpta veriyorum kendimde günde 3 lt su içmeye çalışıyorum bu akşam mama vercem süt vermicem
bbbsraaa Ürat kristali deniyor o lekeye. Susu kalması anlamina geliyor.. bol süt/su vermen gerekiyor Benm bebiste de olmstu
Alii bbbsraaa günde 4 defa mama ver dedi bu akşamdan itibaren başladım ama korktum çok huzursuzdu acaba o yüzden miydi anlamadım 😔
Alii Kuzuannesi günde 4 5 defa mama veriyorum birde gaz damlalarından sonra 1 2 kaşık su veriyorum yeterli olur heralde